Scena

'NOVA PJESMA': Ne može se bez Detoura!

Piše: PolitikaPlus

Perjanice hrvatskog novovalnog popa sastav Detour predstavljaju novu pjesmu ‘Bez tebe’, ujedno treći službeni singl s njihovog nadolazećeg četvrtog studijskog albuma. Nakon lepršave, poletne, plesne i općeprihvaćene ‘Zaljubila sam se’, te protestne, himnične koračnice ‘Biram’, autor i producent Nenad Borgudan za kraj godine servirao nam je pravi čistokrvni power pop naslov ljubavne tematike. Njime nas popularna petorka sve bliže uvodi u svoj novi studijski album koji bi pod imenom ‘TourDetour’ svijetlo dana  trebao ugledati sredinom 2018. godine


Za aranžman su zaslužni svi članovi grupe, za produkciju Nenad Borgudan, a za miks i mastering Srđan Sekulović - Skansi. Tijekom prosinca u planu je i snimanje video broja.

Osim novog singla Detourovci su ovih dana najavili i veliki broj koncertnih aktivnosti. Već u prvom mjesecu 2018. godine odlaze na mini BH tour gdje će se po prvi put predstaviti publici u Zenici, Mostaru i Sarajevu. No, najvažniji datum u njihovoj bližoj budućnosti je sigurno 14. veljače, kada će zajedno sa svojim kolegama iz grupe Pavel na Valentinovo održati zajednički koncert u KD ‘Vatroslav Lisinski’. Ne sumnjamo kako će to biti prava koncertna poslastica na kojoj će predvodnici domaćega popa udružiti snage i na pozornici hrvatskoga hrama glazbe naizmjence izvoditi koloplet svojih najuspješnijih songova. U skladu s prigodom, bit će to The best of večer s posebno odabranim repertoarom i gostujućim glazbenicima. 
Ulaznice  po cijenama od 110, 140, 170 i 190 kn već sad se mogu kupiti na blagajni Lisinskog, putem interneta  www.lisinski.hr, te u sustavu Eventim i na  www.eventim.hr.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Detour, nova pjesma