Crna kronika

NESLUŽBENO: Bivši policajac ubio nekadašnju partnericu pa počinio samoubojstvo

Piše: PolitikaPlus/Hina

Policija i dalje ne otkriva identitete žene i muškarca čija su mrtva tijela u srijedu navečer pronađena u dvije susjedne ulice na zagrebačkom Črnomercu, no prema neslužbenim informacijama riječ je o bivšem policajcu koji je pištoljem ubio svoju bivšu partnericu, a potom počinio samoubojstvo.

Službeni policijski podaci otkrivaju tek da je u srijedu oko 20.25 sati u Gradišćanskoj ulici pronađena mrtva žena, koja je ubijena iz vatrenog oružja, dok je u susjednoj Ulici baruna Filipovića nešto kasnije, oko 20.40 sati, pronađen mrtav muškarac, također usmrćen vatrenim oružjem.

Prema neslužbenim podacima žrtva ubojstva u Gradišćanskoj ulici je Ana Kurtanjek bivša reprezentativka u sinkroniziranom plivanju, a njen ubojica Dubravko Šikermeštar,

Jutarnji list objavio je da je bivši policajac koji je usmrtio Anu Kurtanjek, pa sebe, navodno dobio otkaz jer je trgovao informacijama u siječnju 2015. godine dok je vodio kriminalistička istraživanja kao policajac VII. policijske postaje Trešnjevka.

U zagrebačkoj policiji navode da očevid zločina još nije dovršen te da bi više informacija trebalo biti poznato tijekom dana.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

policajac, ubojstvo, istraga