Zagreb

Poklon građanima: "Božićno čudo" iz Južne Koreje u nedjelju u KNAP-u

Piše: PolitikaPlus/Hina

Centar kulture na Peščenici KNAP ugostit će u nedjelju 26. studenoga glazbeno-kazališnu skupinu umjetnika iz Južne Koreje i drugih dijelova svijeta okupljenih programom International Youth Fellowship (IYF), koji će zagrebačkoj publici uoči početka adventa pokloniti izvedbu svojeg popularnog mjuzikla "Božićno čudo".

Kako se ističe u najavi, riječ je o umjetnicima koji djeluju unutar International Youth Fellowshipa, neprofitne organizacije posvećene duhovnom, intelektualnom i emocionalnom razvoju mladih, osnovane 2001. godine u Kini.

Nakon što su obišli 25 gradova u 19 zemalja, odlučili su u sklopu svoje europske turneje i Hrvatskoj predstaviti i pokloniti ono što ih čini posebnima, a oduševljava gledatelje diljem svijeta.

Mjuzikl "Božićno čudo" topla je priča o sebičnoj djevojčici Ani koja u Božićnoj noći doživi čudo, a to iskustvo joj otvara oči za ono što je najvažnije na svijetu - ljubav.

"Uz pregršt omiljenih tradicionalnih božićnih pjesama, te uz zapanjujuću plesnu i glumačku vještinu mladih izvođača, u duhu širenja božićne poruke mira i ljubavi, IYF je odlučio Zagreb uključiti na svoju adventsku kartu te građanima Zagreba i svim ljudima dobrog srca, pokloniti tu divnu muzičku predstavu kako bi već u studenom osjetili duh predstojećih blagdana", stoji u najavi.

IYF danas svoje ogranke ima u čak 90 različitih zemalja svijeta, a predstavu u Zagrebu posjetit će i direktor organizacije Moon Taek Park kako bi tom prigodom najavio otvaranje podružnice IYF Hrvatska.

Ulaz na predstavu je besplatan, a namijenjena je svim uzrastima. U programu su dvije izvedbe, u 19.30 i 16 sati, za koje se karte mogu rezervirati i podići u KNAP-u svaki dan od 9 do 15 sati, ili dva sata prije predstave.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

umjetnici, božično čudo, knap