Zagreb

GRAD ZAGREB: Otvoren hotel Le Premier

S Le Premierom Zagreb je dobio četvrti hotel s pet zvjezdica u kojeg je uloženo 10 milijuna eura, dodao je rektor. Smješten je u palači 20. stoljeća – spomeniku kulture u kojem je nekada bila smještena Privredna banka.

Piše: PolitikaPlus

Potpredsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba Ana Stavljenić Rukavina otvorila je, u društvu s gradonačelnikom Milanom Bandićem i rektorom Sveučilišta Libertas Duškom Pavlovićem, luksuzni hotel s pet zvjezdica Le Premier u Ulici kralja Držislava.
 
Rektor Pavlović naglasio je da nije čudno što on, kao rektor, otvara hotel budući da će ovaj hotel ujedno služiti kao nastavna baza za studente koji na privatnom Sveučilištu Libertas studiraju turistički i hotelski menadžment. Sveučilište pohađa oko 3.000 studenata, a njih 450 studira menadžment i stoga će im rad u luksuznom hotelu pružiti vrhunsku praksu.
 
S Le Premierom Zagreb je dobio četvrti hotel s pet zvjezdica u kojeg je uloženo 10 milijuna eura, dodao je rektor.  Smješten je u palači 20. stoljeća – spomeniku kulture u kojem je nekada bila smještena Privredna banka.
 
Gradonačelnik Milan Bandić izrazio je zadovoljstvo što Zagreb s ovim luksuznim hotelom sa 62 sobe, predsjedničkim apartmanom, zimskim vrtom, spa centrom i Cigar barom, dodatno obogaćuje ponudu za turiste i poslovne ljude.