Hrvatska

I TO JE MOGUĆE: Beus Richembergh, zastupnik GLAS-a, nahvalio dvojicu HDZ-ovaca

Piše: PolitikaPlus

Saborski zastupnik GLAS-a Goran Beus Richembergh u svojoj je objavi pohvalio aktualnog gradonačelnika Dubrovnika, Matu Frankovića te Marcela Medakia, ravnatelja Daruvarskih toplica, za koje ističe kako su ga se posebno dojmili, unatoč tome što istaknuti HDZ-ovci u lokalnim okvirima. 

Njegov status prenosimo u cijelosti:

"Četiri sam godine vodio saborski odbor za turizam i upoznao desetine vrhunskih profesionalaca u turističkim tvrtkama širom Hrvatske. Nikad nisam imao problem s tim tko je od njih blizak kojoj stranci. Odlično sam surađivao i s nekima koji su bili istaknuti HDZovci u lokalnim okvirima, a među njima posebno su me dojmila dvojica.

Prvi je Mato Franković, koji je bio vrstan i angažiran direktor ACI marine u Komolcu, kasnije jedno vrijeme saborski zastupnik, a danas je gradonačelnik Dubrovnika. Iako smo politički suparnici, želim mu puno uspjeha i da taj grad vodi tako dobro kao što je vodio marinu.

Drugi je Marcel Medak, iznimno uspješan i sposoban ravnatelj Daruvarskih toplica. Ovih je dana smijenjen, unatoč svojim izvrsnim rezultatima, bez ikakve sumnje samo zbog toga da se namire koalicijski apetiti vladajućih u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Glupo da ne može biti gluplje i štetno za Daruvar i županiju. Siguran sam da će Marcel vrlo skoro naći novi poslovni angažman jer pametnih poslodavaca kojima takvi pravi profesionalci uvijek trebaju ipak ima u Hrvatskoj."

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mate franković, hdz-ovci, Goran Beus Richembergh