Mojbiz

KC ANTUNOVIĆ: Konferencija Superprodavač i dodjela nagrada najboljim hrvatskim prodavačima 'B2B Superprodavač' 2017. godine

Dvodnevna konferencija edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine.

Piše: PolitikaPlus

U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 23. i 24.11.2017. održat će se osma po redu dvodnevna konferencija Superprodavač te će se dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač“ godine. Na konferenciji se očekuje oko sto poslovnih ljudi, a organizator je poslovni mjesečnik Poslovni savjetnik.

Dvodnevna konferencija edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine.

„Sudionicima ćemo omogućiti predavanja čak dvadeset i četiri vrhunska hrvatska predavača-prodajna konzultanata, a bogat program od čak dvadeset i četiri predavanja istovremeno će se odvijati u dvije dvorane kroz dva dana. Uspješni prodavači i općenito uspješni ljudi, osim pretpostavljenih vještina i znanja koja trebaju imati da bi prodavali i bili uspješnu i svom poslu i životu, znaju prenijeti svoju pozitivnu energiju, zahvalni su, pokazuju empatiju, skromnost, ne pričaju previše, već vlastitim primjerom pokazuju kako djelovati. Prvo osvajaju srce, a tek onda um, zato ljudi kupuju od njih i vole raditi i boraviti s njima. Prvo ih nahrane pozitivom, onda im prodaju. Upravo po tome se razlikuje uspješan prodavač od onog manje uspješnog - o stavu i načinu komunikacije. S tom misli i potrebom za što boljim prodajnim vještinama, rezultatima, te metodama privlačenja novih klijenata, odlučili smo nagraditi najbolje hrvatske B2B prodavače, te s javnošću podijeliti njihova iskustva, rezultate i metode prodaje, predstaviti ih osobno kao i tvrtke u kojima rade.“, ističu organizatori.

Predavači na konferenciji su hrvatski konzultanti, specijalisti za područje prodaje: Mladen Jančić, Davor Bilman, Tomislav Bekec, Asja Lajtman, Saša Petar, Petar Majstrović, Toni Babić, Branko Pavlović, Željko Šundov, Domagoj Lipošinović, Mirela Španjol Marković, Gordana Kadoić, Ivana Zvrko, Dragan Knežević, Matej Sakoman, Ivica Penić, Romana Lekić, Ivana Nobilo, Blanka Lasić, Kamilo Antolović, Sanja Gomuzak, Davorka Biondić Vince, Ana Šimunović i Siniša Begović.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

EKONOMIJA, ZAGREB, TRGOVINA, SUPERPRODAVAČ