Tvrtke

KRAŠ: Kategorički odbijamo neistine predsjednika SDP-a vezane uz vođenje poslovanja Kraša

Piše: PolitikaPlus/Hina

Uprava Kraša reagirala je u petak na govor predsjednika SDP-a Davora Bernardića u Saboru istaknuvši da kategorički odbija sve njegove iznesene insinuacije vezane uz vođenje poslovanja te tvrtke.

"Kategorički odbijamo sve iznesene insinuacije predsjednika SDP-a vezane uz vođenje poslovanja Kraša d.d. kojima potpuno neosnovano i neodgovorno dovodi u pitanje zakonitost poslovanja kompanije. Smatramo nedopustivim da se u Hrvatskome saboru, najvažnijoj državnoj instituciji, olako izgovaraju neistine koje narušavaju ugled i vrijednost jedne od najvećih hrvatskih prehrambenih kompanija i svjesno obmanjuje javnost", stoji u priopćenju koje je potpisao predsjednik Uprave Kraš d.d. Damir Bulić.

Davor Bernardić, predsjednik SDP-a, stranke koja je pokrenula pitanje povjerenja Vladi zbog slučaja Agrokor, u petak se u svom izlaganju referirao i na članove Privremenoga vjerovničkog vijeća (PVV), posebice na Maricu Vidaković, prokuristicu Kraša, bivšeg poslodavca Ante Ramljaka.

"Ramljak je dvije godine bio njen konzultant, dakle osoba njenog najvećeg povjerenja. Jesu li u Krašu vježbali za slučaj Agrokror, upitao je Bernardić i ustvrdio da većina u PVV-u nije slučajna i da Plenković ne može objasniti da je to pošteno i slučajno", izjavio je Bernardić u saborskoj raspravi o SDP-ovoj inicijativi da se Vladi iskaže nepovjerenje zbog slučaja Agrokor.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ISIUNACIJE, BERNARDIĆ, KRAŠ