Sport

A GDJE JE NESTAO ČOVJEK: Volonter Davor Šuker u savezu radi za 50.000 kuna mjesečno

Večernji list doznaje kako neto plaća Davora Šukera u Hrvatskom nogometnom savezu iznosi između 50 i 55 tisuća kuna, a u istom je rangu i izvršni direktor saveza Damir Vrbanović

Piše: PolitikaPlus

Iako je u intervjuu još u ožujku 2015. godine predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker rekao da u HNS-u radi za nula kuna, , Večernji list sada neslužbeno doznaje da predjednik HNS-a nipošto nije volonter već zaposlenik saveza s mjesečnim neto primanjima između 50 i 55 tisuća kuna, a u istom je rangu i zarada izvršnog direktora HNS-a Damira Vrbanovića.

Informaciju o primanjima predsjednika i njegove desne ruke Večernji je pokušao i službeno potvrditi u HNS-u, no ljudi iz saveza nisu bili voljni potvrditi, ali niti negirati informacije.

  - Pojedinačni ugovori predmet su poslovne tajne i zaštićeni osobni podatak te ih pojedinačno ne komentiramo - kratko su odgovorili iz saveza. 'Osim o Šukerovim primanjima, raspitali smo se i koliko je predsjednik HNS-a u posljednje dvije godine uložio u svoje obrazovanje. Naime, u ožujku 2015. godine, u jeku kampanje za članstvo u Izvršnom odboru Uefe, iz Visoke poslovne škole Libertas dobili smo informaciju da je Šuker tada bio na drugoj godini preddiplomskog studija menadžmenta sporta i sportskih djelatnosti. Najnovija pak informacija sa spomenutog sveučilišta glasi da je Davor Šuker apsolvent preddiplomskog stručnog studija menadžmenta sporta i sportskih djelatnosti', piše Večernji list te saznaje kako je Šuker i ususret novim predsjedničkim izborima u HNS-u prilično pun samopouzdanja. Cijeli tekst pročitajte na stranicama , Večernjeg lista.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

plaća, hns, davor šuker