Zagreb

SJEDNICA: HNS-a za sada odustaje od kampa na Sveticama

Piše: PolitikaPlus/Hina

U zagrebačkom hotelu Sheraton danas je održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) koji je odlučio kako će zbog otvorenih pitanja u suradnji s Gradom Zagrebom privremeno obustaviti sve aktivnosti vezane za izgradnju nogometnog centra na Sveticama.

Također, IO je donio odluku kako će infrastrukturni prioritet HNS-a u narednom razdoblju biti projekt obnove nogometnih igrališta kako bi se klubovima i nogometašima omogućili kvalitetniji uvjeti za svakodnevni rad.

Najviše izvršno tijelo Saveza potvrdilo je i dogovor s Grčkim nogometnim savezom da zbog sigurnosnih razloga na utakmicama dodatnih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. između Hrvatske i Grčke neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače.

IO HNS-a potvrdio je imenovanje nekadašnjeg reprezentativca Ivice Olića za člana stožera izbornika Zlatka Dalića, dok Dražen Ladić nije bio ni tema jer nije bio predložen.

Izbornik Dalić je početkom ovoga tjedna naglasio kako bi u stožeru osim Olića želio i Darija Srnu, te Dražena Ladića.

"Imao sam tri želje u stožeru i na tome ću ustrajati. Uz sebe bih još želio Darija Srnu i Dražena Ladića. Oko sebe želim ljude od povjerenja. Ljude koji su srčani i borbeni, koji mogu pomoći i koji imaju dobar odnos s igračima. Sada nam je najvažnija atmosfer u momčadi", kazao je tada izbornik. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

svetice, nbs, kamp