Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnice ulaznice za predstavu RITINA ŠKOLA, NEDJELJA 22. 10. (Mala scena)

Rita je inteligentna, pametna, britka frizerka koja osjeća da joj u životu nešto nedostaje.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PETKA 20. 10. do podneva „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju Kazalište Planet Art i portal PolitikaPlus, u kojem za predstavu RITINA ŠKOLA, koja će biti na programu u NEDJELJU 22. 10. u 20.00 sati u kazalištu „Mala scena“ u Zagrebu, Medveščak 2, darujemo 2x2 ulaznice.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Tihana Perković i Hana Ibrahimović, čestitamo sretnim dobitnicama.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Imena dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici će nagradne ulaznice moći podići na blagajni kazališta „Mala scena“ u Zagrebu, Medveščak 2, sat vremena prije početka predstave uz predočenje osobne iskaznice.

 

Nagradno pitanje za predstavu RITINA ŠKOLA je: Kako se zovu glumci koji u hit-predstavi RITINA ŠKOLA tumače glavne likove, Pravdana i Ritu?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

 

RITINA ŠKOLA Willyja Russella

Igraju: Marko Torjanac i Nataša Janjić

Redatelj: Marko Torjanac

Kazalište Planet Art

 

Rita je inteligentna, pametna, britka frizerka koja osjeća da joj u životu nešto nedostaje.

Pravdan je toliko rezigniran da mu više ništa ne nedostaje.

Ili je bar tako mislio dok nije počeo predavati na večernjem tečaju književnosti…

 

'Ritina škola' Willyja Russella jedna je od najizvođenijih suvremenih komedija u svijetu, a u produkciji Planet Arta adaptirana je za Hrvatsku. Time priča o znanju i obrazovanju postaje još zanimljivija  i intrigantnija, a govori nam o tome što se događa kad se u društvu koje baš ne cijeni znanje pojavi jedna cura koja – 'želi znati, želi shvatit, želi skužit…!!'? Što je znanje, zašto je ono uopće potrebno, čemu ono služi, što njime dobivamo… samo su neka od pitanja s kojima se njih dvoje susreću, svaki sa svoje strane katedre, na tečaju književnosti koji postaje sve samo ne običan, kao i njihov odnos… U ovoj dinamičnoj komediji punoj inteligentnog humora njih se dvoje suočavaju i s vlastitim životima, odlukama i pitanjima, a o nekim lekcijama i pitanjima iz 'Ritine škole'  gledatelji će sigurno razmišljati i nakon predstave.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

RITINA ŠKOLA, NAGRADNI NATJEČAJ