Kultura

MOČVARA: MBurns promoviraju novi album na prvom ovosezonskom Good Vibrationsu

MBurns je metal četvorka iz Crikvenice/ Rijeke koja donosi moderne žestoke tonove prožete melodičnim dijelovima pod utjecajem velikog broja žanrova, a osnovana je 2006. godine.

Piše: PolitikaPlus

Otvorenje šeste sezone Good Vibrationsa bit će prava poslastica za sve ljubitelje modernijeg metala i hardcorea. Tako će se u ponedjeljak, 16. listopada u Močvari već najavljenima bendovima Slaves (USA) i Pale Origins pridružiti MBurns koji će ovom prilikom promovirati novi album. Ulaznice koštaju 45/60 kuna, a po pretprodajnoj cijeni mogu se kupiti preko sustava Entrio.hr ili u Dirty Old Shopu.

 

MBurns je metal četvorka iz Crikvenice/ Rijeke  koja donosi moderne žestoke tonove prožete melodičnim dijelovima pod utjecajem velikog broja žanrova, a osnovana je 2006. godine.  Na ovom nastupu promoviraju novi materijal s drugog studijskog albuma „More To Life Than This“. „Album je dosta dugo bio u nastajanju, preko 4 godine. Zbog izmjena u sastavu benda te privatnih obaveza snimanje je potrajalo dosta dulje od planiranog. Na albumu je 12 novih stvari i sve u svemu, možemo reci da je ovo daleko najzreliji materijal u dosadašnjem radu benda, na kojeg smo jako ponosni i jedva čekamo predstaviti ga široj publici“, kažu iz benda.

 

FB: https://www.facebook.com/mburnsofficial/

YT:https://www.youtube.com/watch?v=GayNpCs_dQg

Slaves je tročlani američki post hardcore bend osnovan u Sacramentu 2014. godine. Čine ga vokal Jonny Craig, basist Colin Viera i gitarist Weston Richmond. Craig je prije Slavesa bio član poznatih bendova Emarosa i Dance Gavin Dance, a ima i vrlo zapaženu solo karijeru te je jedna od najznačajnijih figura u svijetu post hardcorea na globalnoj razini. Do sada su izdali dva albuma: „Through Art We Are All Equals“ (2014) i „Routine Breathing“ (2015), dok će treći album „Beautfiul Death“ biti objavljen tijekom rujna i biti promoviran na istoimenoj europskoj turneji koja uključuje više od 25 datuma. Ovo će im biti premijerni nastup u Hrvatskoj.

FB: https://www.youtube.com/watch?v=xPICk81yaBw

YT: https://www.facebook.com/officialslaves/

 

Pale Origins je peteročlani moderni hc/metalcore bend iz Zagreba nastao sredinom 2014. godine nakon višegodišnjeg poznanstva i druženja. Čine ga Ivan Jovičić – vokal, Dario Hustić – gitara i prateći vokali, Josip Pilipić – gitara, Adrian Jug – bass gitara i Sven Adanić – bubanj, a svi oni imaju i druge projekte i bendove na kojima istovremeno rade. Prvi singl „Metamorph“ izdali su 2015., a krajem prošle godine objavljen je i EP „Embers“. Ovo će im biti drugi nastup na Good Vibrationsu.

FB: https://www.facebook.com/PaleOrigins/

YT: https://www.youtube.com/watch?v=QlIno2Iel7g

 

 

Fb event: https://www.facebook.com/events/621210238266685/

 

Ostali koncerti u organizaciji Hangtime Agencyja:

19.10. Muse tribute by Musaic (30/40 kn) @Sax

21.10. Linkin Park Tribute by Piknik Park (35/45 kn) @Boogaloo

26.10. Bojana Vunturišević – promocija albuma „Daljine“ (30/40 kn) @Sax

28.10. Meritas 20 – 20 godina benda (70/90 kn) @Tvornica kulture

09.11. Večer c Cohenom uz Maju Posavec i Ivana Kapeca (35/45 kn) @Sax


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Slaves, MBurns, MOČVARA, ZAGREB, KONCERT, METAL, good vibrations, Pale Origins