Kultura

ZAGREB: Alen Vitasović sprema veliki cjelovečernji koncert u Saxu

Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, sigurno će tako biti i ovaj put. Gušti su gušti, gušti su u Saxu na nezapamćenom spektaklu uz Alena Vitasovića i njegov bend.

Piše: PolitikaPlus

Istinski velikan Alen Vitasović ukazat će se brojnim fanovima u prepunom Saxu u subotu, 7. listopada. Tom će prilikom izvesti neke od svojih antologijskih hitova i ponovo potvrditi svoj ikonički status. Ulaznice se mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna za radnog vremena kluba, a na dan će koštati 60 kuna ako ih ostane.

Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. U gotovo 25 godina solo karijere izbacio je brojne uspješnice kao što „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, "Niš mi se ne da" i „Ja ne gren“. Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, sigurno će tako biti i ovaj put. Gušti su gušti, gušti su u Saxu na nezapamćenom spektaklu uz Alena Vitasovića i njegov bend.

FB page: https://www.facebook.com/AlenVitasovicOfficial/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=viG2OprcxVY
Fb event: https://www.facebook.com/events/318232435321045/


Ostali koncerti u organizaciji Hangtime Agencyja:
30.09. Laka, Čudnoređe (45/55 kn) @Sax
16.10. Good Vibrations: Slaves (USA),  Pale Origins, Mburns (45/60 kn) @Močvara
19.10. Muse tribute by Musaic (30/40 kn) @Sax
21.10. Linkin Park Tribute by Piknik Park (35/45 kn) @Boogaloo
26.10. Bojana Vunturišević – promocija albuma „Daljine“ (30/40 kuna) @Sax
28.10. Meritas 20 – 20 godina benda (70/90 kn) @Tvornica kulture

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ISTRA, alen vitasović, KONCERT, ZAGREB, SAX, ČA VAL