Zagreb

ZAGREB: Više od 150 mačaka šesnaest pasmina na izložbama ovoga vikenda u Westgate Shopping Cityju

Piše: PolitikaPlus

Više od 150 mačaka šesnaest pasmina bit će prikazano u subotu i nedjelju na međunarodnim izložbama mačaka u Westgate Shopping Cityju.

Izložbe u povodu 25 godina rada organizira najstarije i najveće hrvatsko felinološko društvo, sa sjedištem u Zagrebu. Osim iz svih dijelova Hrvatske, prijavljene su mačke iz Slovenije, Austrije, Italije, Mađarske, Češke i Poljske. Posjetitelji Westgatea moći će pogledati atraktivne mačje pasmine Egzotu, Svetu Birmu, Sibirsku i Perzijsku mačku, Norvešku šumsku, Bengalsku mačku, Ragdoll, Snowshoe, Neva Maskerada, Rusku plavu, Korniš Rex, Maine Coon, Britansku kratkodlaku i domaću mačku.

Izložba će za javnost biti otvorena od 12 do 21 sat u subotu te od 10 do 18 sati u nedjelju. Najatraktivniji dio programa oba dana je Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe, koji će u subotu započeti u 19 i 30 sati, a u nedjelju u 16 i 30 sati.

Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok će djeca, umirovljenici i invalidi trebati izdvojiti upola manje. Također su u prodaji i obiteljske ulaznice, kao paket od 2 odrasle i 2 dječje ulaznice za 50 kuna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ZAGREB, IZLOŽBA MAČAKA, MAČKE