Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici 3X2 kino-ulaznice za animirani hit MALI BIGFOOT 2D i 3D

Nagradno pitanje je: Navedite ime jednog hrvatskog glumca i/ili glumice koji je sudjelovao u sinkronizaciji animiranog hita MALI BIGFOOT?

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 11. 09. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za animirani hit MALI BIGFOOT 2D i 3D (THE SON OF BIGFOOT) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split, Slavonski Brod,  Rijeka, Osijek i Dubrovnik. 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU: Valentina Banek Zagreb,  Niko Crvelim Rijeka  i Tihana Perkovic Dugo Selo. Čestitamo sretnim dobitnicima....

 

http://www.blitz-cinestar.hr/ najave-filmova/mali-bigfoot- sink/4736/1/1.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film i u kojem formatu 2D i/ili 3D.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 11. 09. do ČETVRTKA 14. 09.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu,

Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 11. 09. do ČETVRTKA 14. 09., bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu, u 2D i/ili 3D formatu, osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvorani i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Navedite ime jednog hrvatskog glumca i/ili glumice koji je sudjelovao u sinkronizaciji animiranog hita MALI BIGFOOT?

MALI BIGFOOT 2D i 3D (THE SON OF BIGFOOT)

Sinkroniziran na hrvatski

Belgija, Francuska, 2017.

Redatelji: Jeremy Degruson, Ben Stassen

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Vesna Ravenščak, Enes Vejzović, Aleksandar Cvjetković, Alen Šalinović

Žanr: animirani, komedija

Trajanje: 92 minute

Budžet: 30 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: mWave Pictures/StudioCanal/Belga Productions/Illuminata Pictures/Waterman Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Upoznajte najluđu obitelj.

Trinaestogodišnji Adam kreće u potragu za svojim davno izgubljenim ocem. Ubrzo otkriva da mu je otac, ni više ni manje, legendarni Bigfoot koji se godinama skrivao duboko u šumi kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj od velike korporacije HairCo., koja želi izvoditi eksperimente s njegovim DNA. Otac i sin počinju nadoknađivati izgubljeno vrijeme, a Adam uskoro otkriva kako ima i super-moći. Međutim, nije svjestan da je njegova potraga za ocem dovela korporaciju HairCo. bliže Bigfootu.

Od Bena Stassena, redatelja filmova „Sammy na putu oko svijeta“, „Sammy 2: Morska avantura“, „Robinson Crusoe“ i „Kuća velikog mađioničara“, dolazi uzbudljiva avantura o tinejdžeru Adamu koji kreće u potragu za svojim ocem i otkriva nevjerojatnu tajnu.

U kinima od 7. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u 2D i Real D 3D i u multipleksu „Cineplexx“ u 2D i Real D 3D (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mali bigfoot, animirani film, kina