Zagreb

ZAGREB: Otvorena wellness oaza na Sveticama

Piše: Ivana Vranješ

U sklopu  bazenskog  kompleksa Svetice   u ponedjeljak  je otvoren  novi wellness centar koji  se prostire  na 350 m2 i  posjetiteljima nudi bogati sadržaj.  U opremanje wellness centra je uloženo 180 tisuća kuna.

Svečanom otvaranju wellness centra prisustvovao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima.


„ Veliko nam je  zadovoljstvo  da smo  u bazenskom kompleksu  Svetice otvorili  wellness oazu na korist  naših građana. Naš bazenski kompleks je sam po sebi atraktivan kao i cijeli Maksimir i ova će oaza upotpuniti cijelu priču“, rekao je Marinko Tomić, ravnatelj ustanove  Upravljanje sportskim objektima. Naglasio je kako su cijene umjerene što će omogućiti da usluge  wellness centra koristi šira populacija.

Voditeljica  wellness centra  Adrijana Nožek iz ponude  od masaža je izdvojila anticelulitnu , relaksirajuću  i sportsku masažu.

„ Imamo  hidromasažni bazen koji ima  četiri pasažne mlaznice, gdje se možemo masirati u ležećem, sjedećem položaju. Imamo tri vrste sauna, turska, parna i bio sauna. Nakon sauna  potrebno se rashladiti, pa osim  tuševa  raspolažemo  i hladnim malim  bazenom“, rekla je  Nožek. Zanimljiv je i wellness vrt koji ima ljetno-zimsku priču, odnosno zimi služi  za hlađenje između dva tretmana  sauna, a ljeti je oaza mira. Wellness centar ima i sobu za odmor, gdje  će posjetitelje dočekati svježe sezonsko voće, ugodna glazba i čajevi za detoksikaciju . Na  raspolaganju je i suvremeni ležeći  solarij. Kroz tjedan radno vrijeme wellness centra je  ujutro od 8  do 22 sata, a vikendom od 10 do 23 sata.


Za zainteresirane građane  cijena sportske masaže u trajanju jedan sat je 180 kuna, relaksirajuće masaže 120 kuna, anticelulitne masaže 30 minuta 100 kuna.  Što se tiče  sauna cijena za odrasle  jedan sat je  60 kuna, dva sata 80 kuna, a tri sata  110 kuna. Studenti, invalidi i umirovljenici imaju popust na saunu. Tako je jedan sat 45 kuna, dva sata 60 kuna, a tri sata 90 kuna. Postoje i programi vikendom Relax za dvoje 400 kuna. Romantični paket za dvoje 500 kuna i kraljevski paket za dvoje tisuću kuna. Sve usluge se moraju unaprijed rezervirati.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

wallness centar, svetice, bazeni, sauna