Kultura

TUČEPI: Dalmatino organizirao koncert za vatrogasce

Dalmatino, Tedi Spalato, Mate Bulić te voditelj i zabavljač Damir Mihanović–Čubi održat će koncert za DVD Tučepi u lučici u Tučepima u utorak 22. kolovoza s početkom u 21 h.

Piše: PolitikaPlus

Grupa Dalmatino jučerašnjim koncertom u Dubrovniku te 19. kolovoza u Mutograsu privodi kraju sjajnu ljetnu koncertnu turneju diljem naše obale. Pomalo umorni od putovanja i ekstremnih vrućina ali izuzetno zadovoljni radno provedenim ljetom ipak se vesele skorašnjem odlasku na zasluženi odmor s obiteljima. Taj plan o obiteljskom ljetovanju će se odgoditi za još koji dan jer će Dalmatino održati još jedan veliki, ali ovaj put humanitarni, koncert u lučici u Tučepima u utorak 22. kolovoza s početkom u 21 h.

Uz Dalmatino nastupit će Mate Bulić, Tedi Spalato te voditelj i zabavljač Damir Mihanović–Čubi!
 
O čemu se točno radi pojasnio nam je u ime grupe Dalmatino Zdravko Sunara na čiju inicijativu će se ovaj koncert i održati:

„U Tučepima je naša 'obiteljska ljetna baza' iz koje odlazim i vraćam se s koncerata pa sam za njih posebno vezan. Ove godine za vrijeme požara spoznao sam veliki problem vatrogasaca DVD-a Tučepi i razmišljao kako bi im mogao efikasno pomoći oko nabavke vatrogasne opreme i pozvao svoje prijatelje-glazbenike Matu Bulića, Tedija Spalata i Čubija da uz Dalmatino zajednički napravimo jedan veliki humanitarni koncert za naše vatrogasce. Ulaz na koncert će biti besplatan ali biti će postavljeni štandovi  na kojima će biti vatrograsci obučeni u svoja radna odijela i skupljati će financijska sredstva koja će donirati posjetitelji koncerta u svrhu nabavke vatrogasne opreme za DVD Tučepi. Vjerujemo da ćemo ovim našim koncertom i s našom publikom velika srca uspjeti prikupiti neka ozbiljna sredstva jer to bi i nas učinilo beskrajno sretnima“
 
Pozivamo vas u utorak 22. kolovoza u lučicu u Tučepima na veliki koncert na kojem će nastupiti Dalmatino,Mate Bulić,Tedi Spalato te voditelj i zabavljač Damir Mihanović–Čubi!

Ulaz je besplatan ali svakako svratite do štadova s vatrogascima na kojem će se prikupljati sredstva za nabavku  potrebne vatrogasne opreme za DVD Tučepi i donirajte koju kunu jer svaka je dobrodošla!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

VATROGASCI, DUBROVNIK, TUČEPI, KONCERT, DALMATINO