Zagreb

GRAD ZAGREB: Završen godišnji servis na bazenskom kompleksu Svetice

'Redovni godišnji remont, koji je započeo 27. srpnja, radili smo sukladno Pravilniku o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te o zdravstvenoj ispravnosti bazenskih voda', rekao je voditelj Ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić.

Piše: PolitikaPlus

Nakon završenog servisiranja najmodernijih bazena u gradu, oni su od danas opet funkciji, a wellness centar će započeti s radom 21. kolovoza, rekao je jučer zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u obilasku bazenskog kompleksa Svetice.

Prije tri tjedna snizili smo cijene ulaznica za 50 posto te na taj način omogućili svim sugrađanima cjelodnevno kupanje po cijeni od 10 kuna, odnosno 15 vikendom, s tim da je za djecu cijena 5 kn,
naglasio je gradonačelnik.

Redovni godišnji remont, koji je započeo 27. srpnja, radili smo sukladno Pravilniku o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te o zdravstvenoj ispravnosti bazenskih voda, rekao je voditelj Ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić.

Osim servisiranja bazena, uredili smo i južno sunčalište i igralište za odbojku te obavili sve sitne popravke na oštećenjima koja su se dogodila tijekom korištenja prošle godine.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

BAZENI, SVETICE, ŠRC SVETICE, gradonačelnik Milan Bandić, ZAGREB, GRAD ZAGREB