Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su sretni dobitnici 4X2 kino ulaznice za triler VOZAČ

Baby (Ansel Elgort), mlad i talentirani vozač automobila, koji služe za bijeg nakon pljačke oslanja se na ritam glazbe koju stalno sluša kako bi bio najbolji u onome što radi.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do SRIJEDE 23. 08. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem kojeg organiziraju „Continental film“, multipleksi „Cineplexx“ i portal PolitikaPlus u kojem dijelimo 4X2 kino ulaznice za akcijski kriminalistički triler, hit VOZAČ (BABY DRIVER) za multiplekse „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu u kojem se prikazuje predmetni film.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU: Vedran Đorić Zagreb, Andrea Stanić Zagreb, Marjana Milinović Split i Jadranka Kaleb-Franin Split, čestitamo sretnim dobitnicima.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „Cineplexx“, u Zagrebu i/ili Splitu, bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti od ČETVRTKA 24. 08. do NEDJELJE 03. 09. u „Cineplexxu City Center One East“ u Zagrebu i/ili u „Cineplexxu City Center One“ u Splitu u kojem su prikazuje predmetni film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u „Cineplexxu City Center One East“ u Zagrebu i/ili u „Cineplexxu City Center One“ u Splitu od ČETVRTKA 24. 08. do NEDJELJE 03. 09. bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj akcijskog kriminalističkog trilera, hita VOZAČ (BABY DRIVER)?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected] 

 

VOZAČ (BABY DRIVER)

UK, SAD, 2017.

Redatelj: Edgar Wright

Glumci: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jamie Foxx, Jon Hamm, Lily James, Jon Bernthal

Žanr: akcija, kriminalistički, triler

Trajanje: 113 minuta

Budžet: 34 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Sony Pictures Entertainment (SPE)/TriStar Pictures/Media Rights Capital (MRC)/Continental film

Originalna web stranica: http://www.babydriver-movie. com/

 

Ubojiti ritam je sve što ti treba.

 

Baby (Ansel Elgort), mlad i talentirani vozač automobila, koji služe za bijeg nakon pljačke oslanja se na ritam glazbe koju stalno sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova Deboru (Lily James), Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš Doc (Kevin Spacey) prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnosti: pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

 

U kinima od 24. kolovoza, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i „CineStar“ Arena IMAX kinu u 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

FILM, KINO, Cineplexx kina, cineplexx, continental film, VOZAČ