Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici 4X2 ulaznice za hit KULA TMINE (THE DARK TOWER)

Posljednji viteški ratnik Roland Deschain (Idris Elba), nalazi se u vječitoj borbi s Walterom Odimom poznatim i kao Čovjekom u crnom (Matthew McConaughey), odlučan spriječiti ga u uništenju Kule Tmine koja u ravnoteži održava kompletan naš univerzum.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do SRIJEDE 09. 08. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem kojeg organiziraju „Continental film“, multipleksi „Cineplexx“ i portal PolitikaPlus u kojem dijelimo 4X2 kino ulaznice za akcijski ZF hit KULA TMINE (THE DARK TOWER) za multiplekse „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu u kojem se prikazuje predmetni film. 

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Martina Cunjek Zagreb, Melis Marinovic Split, Ivana Bocor Našice, Bruna Cvjetković Split, čestitamo sretnim dobitnicima

 

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „Cineplexx“, u Zagrebu i/ili Splitu, bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti od ČETVRTKA 10. 08. do NEDJELJE 20. 08. u „Cineplexxu City Center One East“ u Zagrebu i/ili u „Cineplexxu City Center One“ u Splitu u kojem su prikazuje predmetni film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u „Cineplexxu City Center One East“ u Zagrebu i/ili u „Cineplexxu City Center One“ u Splitu od ČETVRTKA 10. 08. do NEDJELJE 20. 08. bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u akcijskom ZF hitu KULA TMINE (THE DARK TOWER) utjelovio lik viteškog ratnika Rolanda Deshainaea?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

 

KULA TMINE (THE DARK TOWER)

SAD, 2017.

Redatelj: Nikolaj Arcel

Glumci: Idris Elba, Matthew McConaughey, Katheryn Winnick, Tom Taylor, Jackie Earle Haley

Žanr: akcija, avantura, ZF

Budžet: 60 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Media Rights Capital (MRC)/Imagine Entertainment/Weed Road Pictures/Columbia Pictures/Sony Pictures Entertainment (SPE)/Continental film

Originalna web stranica: http://www.thedarktower-movie. com/site/

 

Postoje i drugi svjetovi osim našeg.

 

„Kula tmine“ Stephena Kinga, ambiciozna i kompleksna priča jednog od najpoznatijih književnih autora našeg vremena, ovog kolovoza „dolazi“ na velika platna. Posljednji viteški ratnik Roland Deschain (Idris Elba), nalazi se u vječitoj borbi s Walterom Odimom poznatim i kao Čovjekom u crnom (Matthew McConaughey), odlučan spriječiti ga u uništenju Kule Tmine koja u ravnoteži održava kompletan naš univerzum. Dok sudbina svjetova visi o tankoj niti, dobro i zlo sukobit će se u ultimativnoj bitki u kojoj jedino Roland može obraniti Kulu od Čovjeka u crnom.

 

U kinima od 10. kolovoza, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i „CineStar“ Arena IMAX kinu u 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NAGRADNI NATJEČAJ, Cineplexx, stephen king, continental film, FILM, KINO, KULA TMINE