Hrvatska

OPATIJA: U nesreći u kojoj je u hotelu poginuo češki turist nema elemenata kaznenog djela

Piše: PolitikaPlus/Hina

Policija i Državno odvjetništvo proveli su izvide i dokazne radnje kojima je utvrđeno da u nesreći u kojoj je pri puknuću betonske ograde u opatijskom  hotelu poginuo češki turist nema elemenata kaznenog djela, nego je riječ o nesretnom slučaju, a nastavlja se kriminalistička istraga, izvijestili su u četvrtak iz primorsko-goranske Policijske uprave.

 Policija je u srijedu priopćila da je večer prije u jednom opatijskom hotelu poginuo češki državljanin (45)  te da se, po prvim informacijama, to dogodilo pri puknuću dijela betonske ograde na balkonu.

 Na temelju utvrđenih činjenica, taj je češki državljanin poginuo kad je dio betonske ograde na balkonu jednog opatijskog hotela pao na njega, ponovili u četvrtak iz policije.

 Iz policije ni danas ne navode o kojem je hotelu riječ, a mediji izvještavaju da se nereća dogodila u opatijskom hotelu "Belvedere".

 Hotel "Belvedere" ima dvije zgrade i kategoriju dvije zvjezdice, a nalazi se uz obalu mora. Zgrada je izgrađena krajem 19. stoljeća u stilu bečke secesije, a prije nego što je postala hotel služila je kao dječje lječilište.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

TURISTI, NESREĆA, OPATIJA, HOTEL