Kultura

NOVO: Sebastian Popović za svoj prvi autorski singl 'Nevjerna' snimio prateći video

Video Spot za singl 'Nevjerna' sniman je na romantičnim poljima u okolici Zagreba (blizu Lukavca) i na zagrebačkom Bundeku. Žensku glavnu ulogu utjelovila je Petra Bojić inače Miss Supranational Hrvatske za 2016 godinu. Spot je snimao Tomislav Domjanković iz Art Elegance studia.

Piše: PolitikaPlus

Sebastian Popović, sin nekadašnje ex-yu megazvijezde Daniela Popovića, svojim specifičnim vokalom i atraktivnim izgledom do sada je lansirao u eter dva zapažena singla i video spota 'Lice  na kiši' i Svijet od porculana', a upravo je snimio video za novi, treći singl naslovljen 'Nevjerna'. Posebnost ovog singla je u tome da se  Sebastian po prvi puta pojavljuje u svojstvu autora tj. potpisuje glazbu te je sve izgledniji put Sebastiana u kantautorske vode!  Imao je pomalo 'svoje prste' i u tekstu koji je ipak preuzeo u svoje sigurne ruke Nenad Ninčević i evo, singl je tu! Za odličan aranžman i produkciju pobrinuo se Davor Smotalić @ Smotke Sound Studios, a master je djelo Drage Smokrovića.

- Pjesma je nastala u periodu kada smo Neno i ja birali pjesmu za slijedeći singl i mada su ponuđene pjesme bile dobre nekako se nisam pronašao u njima. Tako sam ja sjeo, uzeo gitaru i napisao melodiju koja se meni dopala na prvu. Naškrabao sam i neki okvirni tekst, a Neno je to škrabanje znalački pretvorio u pravi tekst. Znam samo da sam veoma zadovoljan rezultatom i nadam se da će publika to prepoznati – rekao je Sebastian.

Video Spot za singl 'Nevjerna' sniman je na romantičnim poljima u okolici Zagreba (blizu Lukavca) i na zagrebačkom Bundeku. Žensku glavnu ulogu utjelovila je Petra Bojić inače Miss Supranational Hrvatske za 2016 godinu. Spot je snimao Tomislav Domjanković iz Art Elegance studia.

Sebastian se posebno zahvaljuje Davoru Smotke Smotaliću i Nevenu Juriću koji su pomogli oko vizualnog identiteta iako su usput svi (poštenski) izgorili na suncu...:)

Radi se o ljubavnoj priči u kojoj neuzvraćena vjernost stvara spoznaju o neiskrenom odnosu pa tako I u pratećem videu mlađahni Sebastian shvaća da je zapravo sretan I da mu takva  cura nije niti potrebna, a potvrđuje to njegov smiješak koji je zabilježila kamera na zelenim poljima Lukavca …

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NOVI SINGL, DANCING BEAR, SEBASTIAN POPOVIĆ, NOVI SPOT