Zagreb

ZAGREBAČKI IZBORI: Sandra Švaljek obratila se biračima prije prvog kruga izbora

Pozvale je sve građane koji žele promjene, za koje je ustvrdila da su u većini, da u nedjelju u prvom krugu glasaju za nju i promjenu vlasti u Zagrebu.

FOTO: Slaven Janđel
Piše: PolitikaPlus

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Sandra Švaljek danas je održala konferenciju za medije na Zrinjevcu na kojoj je istaknula jednu važnu poruku svim biračima koji žele promjenu u Zagrebu.

Istaknula je kako je jedina kandidatkinja koja pobjeđuje Milana Bandića i koja donosi promjene.

„Građani Zagrepčani, u nedjelju odlučuju o svojoj sudbini. Ankete koje smo vidjeli posljednjih dana pokazuju da jedino ja mogu pobijediti Milana Bandića. Ukoliko u drugi krug izbora protiv Milana Bandića uđe bilo koji kandidat ili kandidatkinja, Milan Bandić pobjeđuje. Ako glasate za mene, glasate za promjenu. Glas za bilo koga drugoga, glas je za Milana Bandića i zato pozivam sve da u prvom krugu glasaju za mene jer inače promjene neće biti.“, rekla je Švaljek.

Pozvale je sve građane koji žele promjene, za koje je ustvrdila da su u većini, da u nedjelju u prvom krugu glasaju za nju i promjenu vlasti u Zagrebu.

„Ovdje sam danas vrlo ozbiljna iako je veseli dan. Ovi izbori su zapravo referendum i odlučuje se za promjenu ili protiv promjene. Zagreb u nedjelju ima pravo i mogućnost odučiti je li za moderan, civiliziran i pošten grad ili izabire kriminalan grad. Zato pozivam sve građane Zagreba koji žele promjene, a takvih je kao što znamo većina, preko dvije trećine, da glasaju za mene u prvom krugu jer to je jedini način da smijenimo vlast i da doista doživimo promjene u Zagrebu.“, zaključila je Švaljek.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

lokalni izbori, zagrebački izbori, ZAGREB, sandra švaljek