Scena

JACQUES HOUDEK ZA DNEVNIK HRT-a: Ostavit ćemo srce na pozornici za vas!

U drugoj poluzavršnoj večeri uz hrvatskoga predstavnika nastupit će još predstavnici Srbije, Austrije, Makedonije, Malte, Rumunjske, Nizozemske, Mađarske, Danske, Irske, San Marina, Norveške, Švicarske, Bjelorusije, Bugarske, Litve, Estonije i Izraela.

Piše: PolitikaPlus/HRT

HRT-ov predstavnik na 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije Jacques Houdek s pjesmom My friend večeras će, jedanaesti po redu, nastupiti u okviru druge poluzavršne večeri toga najpopularnijeg televizijskog natjecanja u Europi, koje se ove godine održava u ukrajinskoj prijestolnici Kijevu. Procjenjuje se da će izravni prijenos uz male ekrane pratiti približno 200 milijuna gledatelja. Ekskluzivno za današnji podnevni Dnevnik Hrvatske radiotelevizije Jacques Houdek zahvalio je svima na podršci koja cijeloj ekipi stiže posljednjih dana.

„Mi smo spremni koliko god možemo biti, nadam se da ste i vi. Budite nam i dalje prekrasna podrška, kao i dosad. Šaljemo vam puse i zagrljaje iz Kijeva i vjerujte, ostavit ćemo srce na pozornici za vas“, poručio je Jacques Houdek svima koji će večeras na Hrvatskoj radioteleviziji pratiti izravni prijenos natjecanja za pjesmu Eurovizije. Cjeloviti prikaz posljednjih priprema za večerašnji nastup te poruke Jacquesa Houdeka i članova hrvatskoga tima moći ćete čuti u večerašnjemu središnjem Dnevniku Hrvatske radiotelevizije.

Ekipu Hrvatske radiotelevizije u Kijevu čine voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije (ESC) Željko Mesar, urednik Tomislav Štengl, producent Neven Domljan, komentator Duško Ćurlić, radijski urednik i voditelj Zlatko Turkalj Turki, prateći vokali Edgar Rupena, Matija Cvek i Alen Đuras, violinist Antun Stašić i violončelist Emanuel Pavon te Jacquesov dugogodišnji menadžer Mihovil Bek. Svi se oni slažu da je ozračje u Kijevu odlično te poručuju kako jedva čekaju večerašnji nastup.

U drugoj poluzavršnoj večeri uz hrvatskoga predstavnika nastupit će još predstavnici Srbije, Austrije, Makedonije, Malte, Rumunjske, Nizozemske, Mađarske, Danske, Irske, San Marina, Norveške, Švicarske, Bjelorusije, Bugarske, Litve, Estonije i Izraela.

Gledatelji i slušatelji Hrvatske radiotelevizije izravni prijenos moći će pratiti na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1), Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi. Prijenos počinje u 21 sat.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KIJEV, Jacques Houdek, HRT, EUROVIZIJA, eurosong