Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici kino-ulaznice za hit KRALJ ARTHUR: LEGENDA O MAČU

Kada Arthurov otac bude ubijen, Vortigern (Jude Law), Arthurov stric, preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasljeđe, Arthur (Charlie Hunnam) nađe se u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promijeni, a on je odlučan saznati istinu o svom podrijetlu, sviđalo mu se to ili ne.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 15. 05. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal PolitikaPlus u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za akcijski avanturistički hit KRALJ ARTHUR: LEGENDA O MAČU (KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb – Branimir centar,  Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik. Link na najavu filma je: http://www.blitz-cinestar.hr/ najave-filmova/kralj-arthur- legenda-o-macu/4249/20170509/1 .

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU: Nikolina Kollar Zagreb, Davor Badurina Gundinci, Suzana Pižeta Maruševec.

 

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, te

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 15. 05.  do ČETVRTKA 18. 05.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 15. 05. do ČETVRTKA 18. 05., bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvorani i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj akcijskog avanturističkog hita KRALJ ARTHUR: LEGENDA O MAČU?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

KRALJ ARTHUR: LEGENDA O MAČU (KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD)

Ujedinjeno Kraljevstvo, Australija, SAD, 2017.

Redatelj: Guy Ritchie

Glumci: Charlie Hunnam, Jude Law, Annabelle Wallis, Eric Bana

Žanr: akcija, avantura, drama, fantazija

Trajanje: 126 minuta

Budžet: 102 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Warner Bros./Village Roadshow Pictures/Blitz Film & Video Distribution

 

Odjednom se pojavio kralj. Od redatelja filma Sherlock Holmes.

 

Kada Arthurov otac bude ubijen, Vortigern (Jude Law), Arthurov stric, preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasljeđe, Arthur (Charlie Hunnam) nađe se u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promijeni, a on je odlučan saznati istinu o svom podrijetlu, sviđalo mu se to ili ne.

 

Priznati redatelj Guy Ritchie daje dinamični stil epskoj akcijskoj avanturi o kralju Arthuru.

 

U kinima od 11. svibnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u 2D i Real D 3D i „CineStar“ ARENA IMAX 4DX kinu u Real D 3D 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ u 2D i Real D 3D (www.cineplexx.hr)