Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici kino-ulaznica za američku komediju U VELIKOM STILU!

Trojica umirovljenika, Willie, Joe i Al, žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći načine kako platiti zaostale račune i provesti više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče opljačkati banku kako bi se domogli svojih novaca.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do UTORKA 18. 04. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za američku komediju U VELIKOM STILU (GOING IN STYLE) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb – Branimir centar,  Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU :
Tino Dragojević Vela Luka, Simona Tomšić Mursko Središće, Sara Mikuljan Zagreb.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, te

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od UTORKA 18. 04.  do ČETVRTKA 20. 04.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od UTORKA 18. 04. do ČETVRTKA 20. 04., bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvorani i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica, dva puta nominirana za nagradu „Oscar“, koja je u komediji U VELIKOM STILU utjelovila lik ANNIE?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected] 

 

U VELIKOM STILU (GOING IN STYLE)

SAD, 2017.

Redatelj: Zach Braff

Glumci: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Ann-Margret, Matt Dillon

Žanr: komedija, kriminalistički

Trajanje: 96 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)/New Line Cinema/Village Roadshow Pictures/Warner Bros./Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: http://goinginstylemovie.com/

 

Za osvetu nikad nije kasno.

 

Trojica umirovljenika, Willie, Joe i Al, žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći načine kako platiti zaostale račune i provesti više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče opljačkati banku kako bi se domogli svojih novaca.

 

Od zamršenog planiranja do savršene provedbe, ova će pljačka trojcu koje je društvo otpisalo udahnuti novu energiju. Ako im pođe za rukom, novac će im sigurno dobro doći, a ako ih uhvate, što je najgore što se može dogoditi trojici staraca? Možda će otići u zatvor, možda u grob. U svakom slučaju, otići će “u velikom stilu”.

 

Trojica hollywoodskih velikana i dobitnici nagrade Oscar® nasmijat će vas do suza kao pljačkaši banke. Film „U velikom stilu” nova je prerada istoimenog filma iz 1979. godine.

Najava filma: http://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/u-velikom-stilu/4525.