Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio ulaznice za predstavu BRAĆA GRIMM I PRINCEZA LOUISE

Predstavu će biti na programu u SUBOTU 01. 04. u 17.00 sati 1x2 i 1x2 ulaznice za predstavu koja će biti na programu u NEDJELJU 02. 04. U 11.00 sati.

Piše: PolitikaPlus

Od DANAS do PETKA 31. 03. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju Gradsko kazalište Trešnja i portal politika+ u kojem za predstavu BRAĆA GRIMM I PRINCEZA LOUISE, u Gradskom kazalištu Trešnja, Mošćenička 1, Zagreb, dijelimo 1X2 ulaznice za predstavu koja će biti na programu u SUBOTU 01. 04. u 17.00 sati i 1x2 ulaznice za predstavu koja će biti na programu u NEDJELJU 02. 04. U 11.00 sati.

 

DOBITNICA NAGRADNOG NATJEČAJA JE ; Za subotu, Natalija Potočki, ZA NEDJELJU NIJE BILO PRIJAVLJENIH...

 

http://www.kazaliste-tresnja. hr/predstave/braca-grimm-i- princeza-luise/?id=52,  Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode TOČNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. dan kada bi željeli pogledati predstavu, dakle u subotu 01. 04. u 17.00 sati i/ili u nedjelju 02. 04. u 11.00 sati.

 

Popis dobitnika/dobitnica objavljujemo na portalu. Dobitnici/dobitnice NEĆE POSEBNO biti obaviješteni o osvojenim ulaznicama, njihova imena nalazit će se na blagajni Gradskog kazališta Trešnja, Mošćenička 1, a ulaznice se podižu uz predočenje osobne iskaznice na dan predstave, sat vremena prije početka.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj predstave BRAĆA GRIMM I PRINCEZA LOUIS?

 

BRAĆA GRIMM I PRINCEZA LUISE

 

Braća Grimm, Wilhelm i Jacob, navratili su u kazalište da nas zabave svojim nestašlucima i ispričaju pripovijest o kojoj rijetko govore.

Da bi mogli pisati svoje priče, za kruh svagdašnji radili su na dvoru kralja Frederika i ondje dobili najteži zadatak na svijetu: paziti na kraljevu nemoguću kćer, princezu Luise. Princeza se nikada ne budi prije podneva, svemu prigovara, svima se ruga i sve joj je dosadno. Nakon što je Luise osramotila baš sve plemenite prosce , Kraljica majka donosi odluku da se njezina kći mora udati za prvoga muškarca koji naiđe. A prvi se pojavi siromašni, putujući svirač. Kakvo to čudo može zbližiti princezu kojoj ni kraljevska svila nije dovoljno dobra i dobroćudnoga siromaha kojemu prokišnjava krov? Što razmaženu princezu može natjerati da nauči musti krave, kuhati i cijepati drva? Braća Grimm će vam to rado ispričati! Redatelj: Paolo Tišljarić

Igraju: 

·         Willem Grimm
Krunoslav Klabučar

·         Jacob Grimm
Jure Radnić

·         Princeza Luise von Mecklenburg-Strelitz
Karla Brbić

·         Princ Friedrich Wilhelms III
Andrej Dojkić

·         Kraljica Friederike von Hessen-Darmstadt
Ivana Bakarić

·         Ostale uloge

Tena Jeić Gajski, Daria Knez Rukavina, Aleksandra Naumov, Marijana Mikulić, Dubravka Lelas, Ana Vučak, Tena Tadić, Luka Bulović, Matija Čigir, Pavle Vrkljan, Filip Vidović

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

predstava, Gradsko kazalište Trešnja, nagradni natječaj