Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnice ulaznica za urnebesnu francusku komediju ŠKRTICA

Talentirani, četrdesetogodišnji violinist François Gautier je škrt! Ima točno određeno vrijeme koje provodi tuširajući se, naravno u hladnoj vodi. Uličnu rasvjetu koristi da bi osvijetlio svoju sobu.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 20. 03. 2017. godine do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal PolitikaPlus u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za urnebesnu francusku komediju ŠKRTICA (RADIN!)  za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb – Branimir centar i Avenue Mall, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik. 
DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU: Anela Galić Split, Ana Brusić Rijeka, Nikolina Leskovar Petrijanec

 


Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, te

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 20. 03. 2017. do ČETVRTKA 23. 03. 2017. u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 20. 03. 2017. do ČETVRTKA 23. 03. 2017. , bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvorani i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove popularni francuski glumac koji u urnebesnoj francuskoj komediji ŠKRTICA (RADIN!) tumači lik Françoisa Gautiera?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

 

ŠKRTICA (RADIN!)

Francuska, 2016.

Redatelj: Fred Cavaye

Glumci: Danny Boon, Laurence Arne, Noemie Schmidt

Žanr: komedija

Trajanje: 89 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Mars Films/Blitz Film & Video Distribution

 

Kad je ljubav u pitanju, ne štedimo. Osim…

 

Talentirani, četrdesetogodišnji violinist François Gautier je škrt! Ima točno određeno vrijeme koje provodi tuširajući se, naravno u hladnoj vodi. Uličnu rasvjetu koristi da bi osvijetlio svoju sobu. Gleda susjedov TV dalekozorom. Priprema točno određenu dužinu toalet papira za buduću uporabu. François nema društveni život. Njegov jedini prijatelj je njegov bankar. Kupnja pića za kolege iz orkestra ga gotovo ubije. Pozivanje dame na večeru je mučenje, ali čelistica Valérie u njemu ne vidi škrca, već velikog virtuoza. Međutim, njegov život se iznenada promijeni kada u njega „uđe“ šesnaestogodišnjakinja Laura, koja tvrdi da mu je kći. Ona je uvjerena kako je njezin otac bogati donator siromašne djece u Meksiku. Što će se dogoditi ako sazna istinu?

 

Urnebesni Danny Boon u novoj komediji „Škrtica“!

Najava: http://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/skrtica/4216/20170314

.

 

 

U kinima od 16. ožujka, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)