Scena

ROGER WATERS: The Wall nakon Trumpova dolaska u Bijelu kuću aktualniji nego ikada

Album The Wall je 'danas aktualniji nego ikada s dolaskom Trumpa, sa svim njegovim govorima o zidovima koje treba izgraditi i s njegovim pokušajima da maksimalno podijeli ljude prema rasi i vjeri', kazao je Waters koji živi u SAD-u.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Suosnivač Pink Floyda Roger Waters ocijenio je u četvrtak da je kultni album "The Wall" (Zid) danas aktualniji nego ikada s dolaskom Donalda Trumpa u Bijelu kuću.

Waters (73) je u Londonu predstavio veliku retrospektivu posvećenu tom legendarnom bendu, u vrlo rijetkom pojavljivanju pred publikom.

On je predstavio izložbu "Pink Floyd, njihovi posmrtni ostaci", koja bi trebala biti prikazana od 13. svibnja do 1. listopada 2017. u Victoria and Albert Museum u Londonu.

Poznati protivnik novog američkog predsjednika, Waters je napao "neprijateljsku" politiku Donalda Trumpa.

Album The Wall je "danas aktualniji nego ikada s dolaskom Trumpa, sa svim njegovim govorima o zidovima koje treba izgraditi i s njegovim pokušajima da maksimalno podijeli ljude prema rasi i vjeri", kazao je Waters koji živi u SAD-u.

On je čak rekao da je spreman razmisliti o tome da se izvede The Wall na koncertu na američko-meksičkoj granici, uz zid koji je Trump obećao podići.

Pink Floyd, utemeljen 1965. prodao je više od 200 milijuna albuma u svijetu, među kojima se The Wall iz 1979. često stavlja među najbolje svih vremena.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

amerika, donald trump, the wall, PINK FLOYD, ROGER WATERS, holivudska ljevica