Zagreb

NE NASJEDAJTE: Nepoznate osobe nude posao u Zagrebačkom holdingu i traže novac zauzvrat

Holding navodi kako su ispitali sve navode i ustanovili da "osobe iskorištavaju tešku situaciju sugrađana pritom čineći kazneno djelo".

Piše: PolitikaPlus

Iz Zagrebačkog holdinga poslali su upozorenje građanima da nepoznate osobe obećavaju zaposlenje u Holdingu i pri tome traže da im se za to plati određeni iznos.

Holding navodi kako su ispitali sve navode i ustanovili da "osobe iskorištavaju tešku situaciju sugrađana pritom čineći kazneno djelo".

11. siječnja 2017. Zagrebački holding doznao je za slučaj nekolicine građana koji su prevareni od strane nama nepoznatih osoba koje su im obećavale zaposlenje u Zagrebačkom holdingu tražeći pri tome da im se za ovu činidbu plati određeni novčani iznos.

Ovo je velika neugodnost i šteta koja je učinjena i građanima i Zagrebačkom holdingu. Ispitali smo sve navode do kojih smo došli i ustanovili da se spomenute osobe iskorištavaju tešku situaciju naših sugrađana čineći pri tome kazneno djelo.

Zagrebački holding  aktivno surađuje s ovlaštenim tijelima kako bi se ovakve pojave suzbile te pozivamo građane da sumnjive slučajeve poput ovog prijave mjerodavnim službama ili nam se obrate na adresu elektroničke pošte [email protected].

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

građani, zagrebački holding, zapošljavanje