Kultura

NAGRADNO DARIVANJE: Ovo su dobitnici 6X2 kino ulaznice za srpsku hit komediju STADO

Glavni junaci komedije 'Stado' su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do SRIJEDE 11. 01. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem kojeg organiziraju „Continental film“, multipleksi „Cineplexx“ i portal PolitikaPlus u kojem dijelimo 6X2 kino ulaznice za srpsku hit komediju STADO za multipleks „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu u kojem se prikazuje predmetni film.


DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJU SU; Ivan Kuzmić Kaštel Novi,  Ružica Vičević Split,  Kristina Orešković Split, Marcela Filipi Zagreb,  Mateja Samaržija Zaprešić,  Vladimir Rakoš Ivanja Reka

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „Cineplexx“, u Zagrebu i/ili Splitu, bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti od ČETVRTKA 12. 01. do NEDJELJE 22. 01.  u „Cineplexxu City Center One East“ u Zagrebu i/ili „Cineplexxu City Center One“ u Splitu u kojem su odabrali pogledati predmetni film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u „Cineplexxu City Center One East“ u Zagrebu i/ili u „Cineplexxu City Center One“ u Splitu od ČETVRTKA 12. 01. do NEDJELJE 22. 01.  bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj i glavni glumac srpske hit komedije STADO?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]


***

 

STADO (STADO)

Srbija, 2016.

Redatelj: Nikola Kojo

Glumci: Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković

Žanr: komedija

Trajanje: 99 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: K12 Productions/Filmski centar Srbije/Prva TV/Cineplexx/ Continental Film

Originalna web stranica: http://filmstado.com/

 

Glavni junaci komedije „Stado“ su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično bude na filmu (ali i u stvarnom životu), njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da naprave veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama, te će u jednom trenutku biti prisiljeni sklopiti pakt s „vragom“, a sve kako bi ostvarili osobni i financijski uspjeh...

 

Satirična komedija „Stado“ okupila je impresivnu glumačku ekipu koju uz Nikolu Koju čine Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Nikola Đuričko, Goran Šušljik, Vojin Ćetković, Marko Gvero, Bane Trifunović, Srđan Timarov, Hristina Popović, Goran Radaković, Dragan Petrović Pele, Mira Banjac, Petar Strugar i mnogi drugi.

 

U kinima od 12. siječnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr).

Više o filmu: http://www.blitz-cinestar.hr/ najave-filmova/stado/4149/1/1.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NAGRADNO DARIVANJE, srpski filmovi, blitz cinestar, continental film, stado