Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je dobitnik nagradnog natječaja za predstavu RITINA ŠKOLA!

Od danas do PETKA 16. 12. do podneva „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju Kazalište Planet Art i portal Politikaplus

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PETKA 16. 12. do podneva „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju Kazalište Planet Art i portal politika+, u kojem za hvaljenu predstavu RITINA ŠKOLA, koja će biti na programu u NEDJELJU 18. 12. u 20.00 sati, u kazalištu „Mala scena“, Medveščak 2 u Zagrebu darujemo 1x2 ulaznice.

 

DOBITNIK NAGRADNOG NATJEČAJA JE: Silvija Florijan

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode TOČNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Nagradno pitanje za predstavu RITINA ŠKOLA je: U četvrtak 08. 12. održana je svečana izvedba hit-predstave RITINA ŠKOLA, koja po redu?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

http://www.planet-art.hr/hr/ predstave/stilske_vjezbe/ predstave/willy_russell__ ritina_ckola/2/36.

 

RITINA ŠKOLA Willyja Russella

Igraju: Marko Torjanac i Nataša Janjić

Redatelj: Marko Torjanac

Kazalište Planet Art

Rita je inteligentna, pametna, britka frizerka koja osjeća da joj u životu nešto nedostaje. Pravdan je toliko rezigniran da mu više ništa ne nedostaje.Ili je bar tako mislio dok nije počeo predavati na večernjem tečaju književnosti…

'Ritina škola' Willyja Russella jedna je od najizvođenijih suvremenih komedija u svijetu, a u produkciji Planet Arta adaptirana je za Hrvatsku. Time priča o znanju i obrazovanju postaje još zanimljivija  i intrigantnija, a govori nam o tome što se događa kad se u društvu koje baš ne cijeni znanje pojavi jedna cura koja – 'želi znati, želi shvatit, želi skužit…!!'? Što je znanje, zašto je ono uopće potrebno, čemu ono služi, što njime dobivamo… samo su neka od pitanja s kojima se njih dvoje susreću, svaki sa svoje strane katedre, na tečaju književnosti koji postaje sve samo ne običan, kao i njihov odnos… U ovoj dinamičnoj komediji punoj inteligentnog humora njih se dvoje suočavaju i s vlastitim životima, odlukama i pitanjima, a o nekim lekcijama i pitanjima iz 'Ritine škole'  gledatelji će sigurno razmišljati i nakon predstave.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ritina škola, predstava