Crna kronika

Tragična noć u prometu : Mladić se autom zabio u betonski stup,drugi se bori za život

Mladić je živio sam jer su mu roditelji umrli, a braća otišla raditi u Irsku. Prije mjesec dana se oženio, a sada ga više nema – rekli su mještani.

FOTO: Pozega.eu
Piše: PolitikaPlus

Mladi vozač (24) poginuo je u subotu navečer u prometnoj nesreći u mjestu Novi Bešinci kod Požege. Oko 23 sata izgubio je kontrolu nad svojim Audijem 80 i sletio s ceste. Vozilo je potom udarilo u betonski stup javne rasvjete nakon čega se zaustavilo na poljoprivrednoj površini uz rub kolnika. Mladiću nije bilo spasa.

Čuo sam tup udarac i odmah sam pozvao djecu. Brzo smo istrčali van pomoći, no nažalost, bezuspješno. Na mjestu je poginuo. Vozač je Audijem najvjerojatnije išao iz pravca Vetova. Udario je u betonski stup koji je izvaljen iz zemlje i drži se samo na žicama - rekao je jedan mještanin za portal pozega.eu.

Dodaju kako je mladić živio sam jer su mu roditelji umrli, a braća otišla raditi u Irsku. Prije mjesec dana se ženio.

Zadraninu (24) se bore za život

Druga teška nesreća dogodila se tijekom noći u Zadru i u njoj je sudjelovao 24-godišnjak. Vozač (24) je oko 4,20 sati na Putu Nina, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom i izletio s ceste te udario u zid.

Zadobio je teške i po život opasne ozljede, te je vozilom Hitne pomoći prebačen u zadarsku bolnicu gdje mu se bore za život.

U automobilu je bila i jedna ženska osoba koja je prošla bez ozljeda prenosi 24 sata.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

požega, mladić, prometna