Crna kronika

TEŠKA PROMETNA: Tragedija kod Koprivnice: Motorist velikom brzinom udario u betonsku ogradu

Prema informacijma Policijske uprave (PU) Koprivničko-križevačke, uzrok nesreće je neprilagođena brzina zbog koje mladić nije uspio na vrijeme zaustaviti motocikl...

Piše: PolitikaPlus/Hina

Prometna nesreća u kojoj je život izgubio 27-godišnji motociklist, s međimurskoga područja, dogodila se oko 4,25 sati u Đelekovcu, nedaleko Koprivnice. 

 

Prema informacijma Policijske uprave (PU) Koprivničko-križevačke, uzrok nesreće je neprilagođena brzina zbog koje mladić nije uspio na vrijeme zaustaviti motocikl, nego je prošao kroz raskrižje i udario o betonsku ogradu, a od siline udara preminuo je na mjestu nesreće.

 

Inače, nekoliko kilometara dalje, kod jezeru Šoderica održavala se motorijada na kojoj je nastupao rock sastav "Let 3". Riječ je o tradicionalnoj dvodnevnoj manifestaciji koja okuplja brojne motocikliste iz Hrvatske i susjednih zemalja. U policiji nisu mogli potvrditi je li se mladić vraćao s ovog okupljanja ali su rekli kako postoji velika vjerojatnost da jest. Kako bi spriječili nesreće poput ove, policija na Šoderici alkotestira motocikliste koji izlaze iz tamošnjeg kampa. Motociklist iz Međimurja sedma je ovogodišnja tragična žrtva prometa u Koprivničko-križevačkoj županiji.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prometna, motociklist