Sport

AFERA: David De Gea poručio: Sve je laž i ovo me neće srušiti

Vratar španjolske nogometne reprezentacije David De Gea demantirao je svoju povezanost s lancem prostitucije.

Piše: PolitikaPlus/Hina

 Vratar španjolske nogometne reprezentacije David De Gea demantirao je svoju povezanost s lancem prostitucije, što su u petak objavili pojedini španjolski mediji, izjavivši na konferenciji za medije da su svi napisi lažni te da ovaj skandal neće narušiti njegovu mirnoću i ugroziti nastup na Europskom prvenstvu.


Španjolske internetske novine eldiario.es objavile su da je vratar Manchester Uniteda, zajedno s napadačem Athletic Bilbaa Ikerom Munianom i veznjakom Real Madrida Iscom umiješan u seksualno iskorištavanje pozivajući se na iskaze zaštićene svjedokinje i informacije iz policijskih krugova.


"Iznenađen sam tim napisima i moram ih demantirati. Sve je to laž. Sad imam još veću želju za ostankom u reprezentaciji i ove priče mi daju još veću snagu", rekao je De Gea na izvanrednoj konferenciji za medije u španjolskoj bazi u Francuskoj.


"Ne znam otkuda ljudima te informacije i tko je u to umiješan. Novinari mogu pisati što žele, ali to je laž i sve je već u rukama odvjetnika", dodao je 25-godišnji vratar.


De Gea je naglasio da ova priča neće utjecati na njegovu izvedbu na terenu.


"Po prirodi sam miran i ovo me neće srušiti. Potpuno sam opušten."

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prostitucija, španjolska, David De Gea