Hrvatska

BRANITELJSKI PROSVJED: Josip Klemm poručio: 'Prosvjed u Savskoj 66 se nastavlja'

Za bivšeg ministra branitelja Predraga Matića rekao je da su uvijek bili prijatelji i da će to i ostati, a njegov je rad ocjenio riječima - htio je najbolje, a što je uspio pokazati će vrijeme.

Piše: PolitikaPlus

Gost Studija 4 bio je Josip Klemm jedan od vođa braniteljskog prosvjeda u Savskoj 66.


Jučerašnji radni sastanak sa predsjednikom Hrvatskog sabora Željkom Reinerom ocijenio je pozitivno. Utvrđene su kratkoročne i dugoročne stvari u rješavanju problema braniteljske populacije.



Najavu novog ministra branitelja Mije Crnoje da će objaviti registar izdajnika smatra nepotrebnom. Naglasio je da su branitelji rezolutno bili protiv registra branitelja, a isto tako su i protiv registra izdajnika.



Samo jedan sastanak sa bivšim premijerom Zoranom Milanovićem po pitanju braniteljskih prosvjeda ocjenio je kao pokušaj kupovanja vremena i otezanja. Najčudnije u cijeloj priči mu je bilo to što se Milanović na sastanku sa svim slagao, a nakon toga ništa nije poduzimao. Prosvjed u Savskoj 66 ocjenjuje uspješnim. On će se i dalje nastaviti, što je znak da nismo ispolitizirani, naglasio je.



Za bivšeg ministra branitelja Predraga Matića rekao je da su uvijek bili prijatelji i da će to i ostati, a njegov je rad ocjenio riječima - htio je najbolje, a što je uspio pokazati će vrijeme.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

BRANITELJI, PROSVJEDI, JOSIP KLEM