Scena

KONCERT: Ove subote Zdravko Čolić iz Opatije je poslao najljepše slike

Čola je svoju publiku poveo na putovanje koje je trajalo više od tri i pol sata.

FOTO: Ivor Mažar/Press
Piše: PolitikaPlus

Ove subote Zdravko Čolić iz Opatije je poslao najljepše slike – slike ispunjene opatijske Ljetne pozornice koja zajedno s njim uživa u pjesmama koje vraćaju u mladost, mirišu na stare ljubavi i sjećaju na staro društvo, ali i hitovima koji dižu ruke u zrak i donose osmijeh na lice.

 

Kiša je cijeli dan prijetila večeri – no izvukli smo se! Koncert je otvorila 'Produži dalje', ali, kao za inat, svi su se približili pozornici želeći priči Čoli sasvim blizu. “Dobra večer Opatija, dobra večer Opatijska rivijera, dobra večer svima koji su došli iz drugih krajeva!” – pozdravio je Zdravko Čolić grad u kojem je sve počelo i vjernu opatijsku publiku kojoj je, kroz sve ove godine, zaista postao domaćin, a ne gost.

 

Sve samo ne običan, Čola je svoju publiku poveo na putovanje koje je trajalo više od tri i pol sata, putovanje kroz emocije koje su proživljavali svi uz njegove bezvremenske pjesme.

 

Balade, šlageri, hitovi, nove i stare pjesme – 'Mađarica', 'Javi se', 'Zar se nismo shvatili', 'Vatra i barut', 'Jedna zima sa Kristinom' koja je posebno oduševila publiku i neizostavna 'Ti si mi u krvi' – pronašle su svoje mjesto i na ovom koncertu. Neiscrpne energije i karizme, praćen odlično raspoloženim bendom i plesačima, koncertom, kako je rekao, “od srca, za nas i za vas”, Zdravko Čolić iznova je potvrdio što smo svi već znali – da mu na ovim prostorima nema ravnoga.

 

Ovu glazbenu noć još jednom je i s lakoćom pretvorio u noć za pamćenje – noć koje će se još dugo sjećati i on i njegova Opatija.

 

Opatijski koncert posljednja je hrvatska postaja 'Vatre i baruta' prije velikog koncerta u Spaladium Areni 16. listopada. Prodaja ulaznica za splitski jesenski spektakl počela je 1. lipnja i ponovno ruši sve rekorde! Ulaznice po promotivnim cijenama dostupne su kroz sustav Eventima i na www.eventim.hr i zato požurite po svoje primjerke jer, nakon maestralnog koncerta u rasprodanoj Areni Zagreb, majstor velikih pozornica jedva čeka stati pred splitsku publiku!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

koncert, zdravko čolić, opatija