Scena

KONCERT: Pantastic turneja i Prljavo Kazalište 20. lipnja stižu u Požegu

S Požežanima i njihovim gostima na još će jednom odličnom koncertu dočekati početak dugog i toplog ljeta.

FOTO: Press
Piše: PolitikaPlus

Ove subote, 20. lipnja, Pantastic turneja i Prljavo Kazalište stižu u Požegu te će s Požežanima i njihovim gostima na još jednom odličnom koncertu dočekati početak dugog i toplog ljeta.

Spektakularnim koncertom na Šalati 30. svibnja Prljavo Kazalište krenulo je na veliku Pantastic turneju po kontinentalnoj Hrvatskoj, a ove subote cjelodnevna zabava i odlična glazba stižu u Požegu. U subotu 20. lipnja, dan uoči tradicionalnog Ivanjskog krijesa, Požežanima će na Trgu Svetog Trojstva zasvirati legendarni Prljavci, a Pantastic refresh zona Trg će na cijeli dan pretvoriti u oazu zabave i osvježenja!

Požega je četvrta postaja iznimno uspješne Pantastic turneje kojom su Prljavci zapalili desetke tisuća ljudi, i ništa manje ne očekuje se ni ove subote. Posebna atmosfera ljetnih koncerata na otvorenom, omiljeni bend i hitovi koji bude uspomene garancija su odličnog provoda! Koncert počinje u 21 sat, a prije toga zabava sve posjetitelje očekuje u refresh zoni. Od prijepodnevnih sati trg će biti u znaku zabavnih igara i nagrada, a za najsretnije fanove refresh zona priprema i posebno iznenađenje – druženje s Prljavcima! Pronađite Panove hostese, ispunite upitnik i uz malo sreće prije koncerta upoznajte svoj omiljeni bend.

Požega je posljednja postaja Pantastic turneje prije ljetne stanke, no druženje Prljavaca i njihovih fanova ne prestaje. Turneja se nastavlja 26. rujna kada Prljavci praćeni Pantastic refresh zonom stižu u Čakovec!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

koncert, požega, prljavo kazalište