A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/KLAPA-NOSTALGIJA.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Humanitarni koncert u CKIM-u: Klapa 'Nostalgija' i Frano Ridjan pomažu u akciji za donacije sustava 'Servus' | Politika+
Zagreb

HUMANITARNI KONCERT: Humanitarni koncert u CKIM-u: Klapa 'Nostalgija' i Frano Ridjan pomažu u akciji za donacije sustava 'Servus'

Riječ je o humanitarnoj akciji prikupljanja donacija za elektronički sustav "Servus" koji osobama s najtežim stupnjem tjelesnog invaliditeta omogućava samostalno upravljanje raznim uređajima.

Piše: PolitikaPlus

Centar za kulturu i informacije Maksimir i zagrebačka udruga za promicanje neovisnosti osoba s invaliditetom "Expeditus" organiziraju humanitarni koncert klape "Nostalgija", koji će se održati u nedjelju 15. veljače 2015. u 19 sati, u Centru za kulturu i informacije  Maksimir, Švarcova 18. Pozivu organizatora odazvao se i poznati  televizijski voditelj Frano Ridjan koji će voditi program.


Riječ je o humanitarnoj akciji prikupljanja donacija za elektronički sustav "Servus" koji osobama s najtežim stupnjem tjelesnog invaliditeta omogućava samostalno upravljanje raznim uređajima poput telefona, portafona, termostata, klima uređaja, svjetala, televizora, računala, elektronskih vrata i sličnog, a može se kontinuirano nadograđivati i za ostale uređaje koji su od osobite važnosti pojedinim korisnicima. Sustav je napredan, predstavlja inovaciju u asistivnoj tehnologiji i od drugih se sustava slične namjene razlikuje po svojoj jednostavnosti i širini primjene, a prema riječima samih korisnika omogućuje im znatno veću samostalnost. Sustav u Hrvatskoj za  sada koristi oko 50 osoba s najtežim stupnjem tjelesnog invaliditeta, a u sklopu akcije planira se nabava osam uređaja, odnosno prikupljanje 90 tisuća kuna.


Akciji se odazvao i  predsjednik Autokluba "Siget" Damir Škaro. " Pozivam sve ljude dobre volje i plemenitog srca da se u ovim trenucima ekonomske krize sjete  barem onih kojima je najteže i pomognu ovu akciju koja može osobama s najtežnim tjelesnim invaliditeom pomoći da budu samostalniji", rekao je Damir Škaro.


Osnovni paket s gore navedenim uslugama stoji 15.000,00 HRK, stoga iz Udruge pozivaju da svojim prilogom pridonesete ostvarenju ovoga plemenitog cilja i da zajedničkim snagama senzibiliziramo javnost za one koji žive među nama i o čijim potrebama možda rijetko razmišljamo, ali im je itekako potrebna naša pomoć. Svoj prilog možete uplatiti na račun udruge HR8424020061100657322 s naznakom "prikupljanje donacija za Servus". Svaki donator ili podupiratelj na vlastiti će zahtjev dobiti određen broj ulaznica za kulturni program.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HUMANITARNI KONCERT, klapa, klapa nostalgija