A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kolinda-grabar-kitarovic-200.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zagrebački HDZ i koalicijski partneri dali potporu Grabar Kitarović | Politika+
Zagreb

KAMPANJA: Zagrebački HDZ i koalicijski partneri dali potporu Grabar Kitarović

Kolindu Grabar Kitarović su, uz HDZ, podržali predstavnici HSS-a, HSLS-a, HSP-a dr. Ante Starčević, Bloka umirovljenici zajedno, Hrvatske demokršćanske stranke i Zagorske demokratske stranke.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Zagrebački HDZ i koalicijski partneri u petak su na zajedničkoj konferenciji za novinare pozvali građane da izađu na izbore i svoj glas daju predsjedničkoj kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar Kitarović.

Kolindu Grabar Kitarović su, uz HDZ, podržali predstavnici HSS-a, HSLS-a, HSP-a dr. Ante Starčević, Bloka umirovljenici zajedno, Hrvatske demokršćanske stranke i Zagorske demokratske stranke.

Tajnik GO HDZ-a Ivan Ćelić istaknuo je da je Hrvatska nakon pet godina glavinjanja u labirintu zvanim "nova pravednost" sada opet dobila novi labirint koji se sada zove "pravi put". Rekao je da HDZ i stranke koje podržavaju Grabar Kitarović drže kako to nije put kojim naša zemlja treba ići.

"Josipović je rodočelnik svega onog što se dogodilo 2011. godine kada je na vlast došla najnesposobnija vlada u povijesti Hrvatske", kazao je Ćelić pozvavši Zagrepčane da u drugom krugu još više podrže predsjedničku kandidatkinju HDZ-a.

Predsjednik zagrebačkog HSS-a Nenad Matić rekao je da je Grabar Kitarović u prvom krugu pobijedila u većini gradskih četvrti u kojima su HSS i koalicijski partneri jači. "S našom kandidatkinjom Marijanom Petir smo s našim partnerima pobijedili na izborima za Europski parlament, pobijedit ćemo i na predsjedničkim izborima i naša predsjednica će biti na Pantovčaku", kazao je.

Potporu je dao i predsjednik HSP-a AS Ivan Tepeš koji je izrazio zadovoljstvo programom Kolinde Grabar Kitarović, pogotovo dijelom koji se odnosi na "politiku čistih računa" u odnosima sa susjednim zemljama. Naveo je da Josipović u svom mandatu nije ništa započeo, pa niti nema što završiti.

"Vrijeme je da dođu promjene koje moraju prvo zapuhati s Pantovčaka a na kraju godine će se one dogoditi i na Markovom trgu kada će naša koalicija preuzeti vođenje države", kazao je Tepeš.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kolinda grabar kitarović, hdz zagreb