A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/nova-godina-docek-zagreb-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zanimljivost iz Hrvatske: Doček Stare i Nove godine i prije Nove godine | Politika+
Scena

ZABAVA: Zanimljivost iz Hrvatske: Doček Stare i Nove godine i prije Nove godine

U Fužinama se organizira doček Nove godine, ali u podne u srijedu, 31. prosinca.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Dok se u većini gradova i mjesta po Hrvatskoj organiziraju ispraćaji Stare i dočeci Nove godine, u Crikvenici se za utorak, 30. prosinca, priprema nešto potpuno drugačije i nesvakidašnje - doček Stare godine, a u Fužinama se organizira doček Nove godine, ali u podne u srijedu, 31. prosinca.

Riječ je o dvjema originalnim, sada već tradicionalnim manifestacijama koje se godinama održavaju u organizaciji turističkih zajednica tih dvaju mjesta te njihovih općina, ugostitelja i drugih zainteresiranih, a svojim zanimljivim konceptom pobuđuju veliko zanimanje stanovnika i njihovih gostiju kojih se okupi i do nekoliko tisuća.

Stara godina u Crikvenici se dočekuje pod sloganom "Nezaboravni doček Stare" u sklopu Adventa u Crikvenici 2014., a počinje u utorak, 30. prosinca u 17 sati u parku u središtu Crikvenice.

Recept za tu manifestaciju, ističu u turističkoj zajednici, jednostavan je i glasi: "Ukusno i mirišljavo kuhano vino i kobasice na čistome morskom zraku, uz nezaobilazan dodatak kolača i ostalih božićnih delicija, puno smijeha i dobre glazbe, a za kraj začin lampionima dobrih želja."

U Fužinama u Gorskome kotaru jedinstvena manifestacija u Hrvatskoj - 15. doček Nove godine u podne, 31. prosinca u središtu mjesta, na igralištu ispod brane, a organizatori poručuju da jamče nezaboravan provod s glazbom i bogatom ponudom jela i pića od deset sati do kasno poslijepodne.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

tulum, doček nove godine, nova godina, zabava