A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/ovce-.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ovce pojele 5.000 eura vrijednu marihuanu! Nisu imale neke nuspojave | Politika+
Scena

NAPASLE SE: Ovce pojele 5.000 eura vrijednu marihuanu! Nisu imale neke nuspojave

Iduće nedjelje ću vam reći kakvo je meso, navodi kroz smijeh vlasnica farme.

Piše: PolitikaPlus

Nisu imale neke posebne nuspojave. Ali ću vam iduće nedjelje reći kakvo je meso, navodi kroz smijeh vlasnica farme u Velikoj Britaniji.

 


Stado ovaca u Velikoj Britaniji prilično se “uznemirilo” nakon što je pojelo nekoliko vreća marihuane koje je netko bacio u polje na kojem su životinje pasle.Prema pisanju londonskog časopisa The Telegraph, stvar je otkrivena kada je vlasnica stada primjetila da životinje nekontrolirano tumaraju ,posrću naokolo te puno 'bleje'. Slučaj se dogodio na jednoj farmi prema jugoistoku Engleske. Policija je u šali priopćila da neće podnositi prijavu protiv ovaca zbog “ilegalnog obroka”, ali da je pokrenula istragu kako bi otkrila osobe koje su bacile marihuanu, čija je vrijednost procijenjena na 4.000 funti (5.000 eura).

 

Njihovo pronalaženje, međutim, neće biti lako jer su ovce pojele gotovo sav dokazni materijal, priopćila je policija.

 

"Moje su ovce prilično radoznale, te nisu mogle odoljeti novoj vrsti trave", izjavila je vlasnica farme . “Nisu imale neke posebne nuspojave. Ali ću vam iduće nedjelje reći kakvo je meso”, navela je ona kroz smijeh.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

velika britanija, marihuana, policija, ovce