A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/T-U-V/turisticki-katalog100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U Dubrovnik stigla "Neodoljiva Hrvatska": Najveći turistički katalog | Politika+
Turizam

TURISTIČKI KATALOG: U Dubrovnik stigla "Neodoljiva Hrvatska": Najveći turistički katalog

Katalog je širok 1398 mm, visok 1650 mm, težak 70 kg, i na 378 stranica i 900 kvadrata papira predstavlja Hrvatsku kao turističku destinaciju..

FOTO: poslovniturizam.com
Piše: PolitikaPlus

Golemi turistički katalog "Neodoljiva Hrvatska", koji je kanididran i za Guinissovu knjigu rekorda, predstavljen je večeras u Dubrovniku u prostoru Luže.

 

Katalog je širok 1398 mm, visok 1650 mm, težak 70 kg, i na 378 stranica i 900 kvadrata papira predstavlja Hrvatsku kao turističku destinaciju posebno atraktivnu posjetiteljima kroz cijelu godinu.

 

Najveći katalog na svijetu razvijan je kao projekt tri godine, a na njegovu sadržaju je radilo pedesetak stručnih autora, udruga, fotografa i dizajnera, kako bi predstavio hrvatske atrakcije, prirodne ljepote, povijesnu i kulturnu baštinu, tradiciju, običaje, narod, gospodarstvo, sportske uspjehe, turističku ponudu i njezine specifičnosti.

 

Na svojoj turenji po Hrvatskoj, u Dubrovnik je stigao iz Šibenika, a u prostoru Luže bit će izložen do konca kolovoza.

 

Realizaciju predstavljanja projekta Lux promocije u Dubrovniku pomogli su Grad Dubrovnik, Kinematografi Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika, a predstavili su ga autorica i voditeljica projekta - Sunčana Matić iz LUX promocije, direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić te predstavnici Grada.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

turizam, katalog, dubrovnik