A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/oscar-pistorius-120.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Presuda Oscaru Pistoriusu za ubojstvo bit će poznata 11. rujna | Politika+
Scena

KRAJ SUĐENJA: Presuda Oscaru Pistoriusu za ubojstvo bit će poznata 11. rujna

Hendikepirani Pistorius (27), nekoć nacionalna sportska ikona, optužen je da je ubio Reevu Steenkamp u svojem domu u Pretoriji na Valentinovo prošle godine.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Presuda južnoafričkom paraolimpijcu Oscaru Pistoriusu za ubojstvo djevojke bit će izrečena 11. rujna, objavio je u petak sud u Pretoriji.

Hendikepirani Pistorius (27), nekoć nacionalna sportska ikona, optužen je da je ubio Reevu Steenkamp u svojem domu u Pretoriji na Valentinovo prošle godine.

Obrana tvrdi da je Pistorius, zvan Blade Runner zbog proteza pomoću kojih trči ubio Steenkamp kroz zatvorena vrata zahoda vjerujući da je unutra napadač.

Državni tužitelj Gerrie Nel čitavo suđenje, koje je počelo u ožujku, nastojao ga prikazati kao oružjem opsjednutog nasilnika koji je Steenkamp (29) namjerno upucao četiri puta kroz vrata zahoda u koji se sklonila nakon svađe.

Pistoriusov odvjetnik Barry Roux rekao je u završnoj riječi da su psihološki dokazi pokazali da sportska zvijezda ima izraženije reakcije u kriznim situacijama i da je prirodno izložen opasnosti zbog svoje hendikepiranosti.

Tužitelj Nel optužio je Pistoriusa da je Steenkamp ubio namjerno, za što bi mogao dobiti doživotni zatvor.

Za ubojstvo iz nehata mogao bi dobiti oko 15 godina zatvora.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

SUĐENJE, Oscar Pistorius, UBOJSTVO