A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-300.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Policija nudi 50.000 kuna za informacije o ubojstvu u Dubravi | Politika+
Zagreb

POMOĆ: Policija nudi 50.000 kuna za informacije o ubojstvu u Dubravi

'Uz zajamčenu diskreciju, pozivamo sve koji imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192, e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr ili osobno.'

Piše: PolitikaPlus/Hina

Nakon što je jučer raspisala nagradu za informacije o neriješenom ubojstvu zagrebačkog studenta policija je i danas ponudila novac za informacije koje bi mogle pomoći u rasvjetljavanju ubojstva dvije sestre, ustrijeljene u naselju Dubrava u prosincu prošle godine.

Čak 50 tisuća kuna policija nudi za informacije o dvojici navodnih počinitelja - osobi s foto robota i još jednom muškarcu koji su, prema opisu svjedoka, 6. prosinca prošle godine nešto prije 19 sati upali u kuću Vukosave Goranović na Žutom brijegu u Dubravi, nakon čega ju je jedan od njih ubio hicima iz vatrenog oružja.

Čuvši buku iz susjedne kuće, u želji da joj pomognu, na mjesto zločina došla je Vukosavina dvije godine mlađa sestra Milica Zeba i njen suprug Stipe Zeba koji su se također našli pod vatrom. Oboje su prevezeni u KB Dubrava, gdje je Stipe Zeba zbog teških ozljeda odmah i operiran, dok je njegova supruga oko 19,45 sati preminula. Dvije su obitelji živjele u odvojenim kućama u istome dvorištu.

"Uz zajamčenu diskreciju, pozivamo sve koji imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192, e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr ili osobno u sebi najbližu policijsku postaju ili izravno Sektoru kriminalističke policije u Zagrebu, Heinzelova 98", objavila je policija u kojoj kažu da "usprkos svim poduzetim mjerama i radnjama" počinitelji predmetnog kaznenog djela nisu identificirani.

Muškarac s foto robota star je oko 37 godina, visine oko 175-180 centimetara, jače tjelesne građe, okruglog lica bez brade i brkova, nešto jače izraženih jagodičnih kostiju, a u vrijeme zločina bio je odjeven u elegantnu tamno smeđu dužu jaknu i majicu, dok je na glavi imao kapu.

Drugi muškarac star je oko 30 godina, visok od 180 do 190 centimetara, vitke građe, tamnije nešto dulje kose, a bio je odjeven u tanju jaknu tamnije boje.

Dvije godine nakon nerasvijetljenog ubojstva 24-godišnjeg studenta Hrvoja Turibaka u zagrebačkom naselju Špansko, za koje je isprva bio osumnjičen njegov dvije godine mlađi brat Tomislav, policija je jučer raspisala nagradu od 70.000 kuna za "davanje obavijesti koja će doprinijeti razrješenju" tog zločina.

 

OVDJE MOŽETE POGLEDATI FOTO ROBOT!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ubojstvo, dubrava, policija