A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/podravka-032.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jorn Pedersen nakon dvije i pol godine odlazi iz Uprave Podravke | Politika+
Tvrtke

SPORAZUMNO: Jorn Pedersen nakon dvije i pol godine odlazi iz Uprave Podravke

Nadzorni odbor Podravke i Jorn Pedersen sklopili su sporazum o odlasku Pedersena iz Uprave Podravke.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Član Uprave Podravke Jorn Pedersen napušta kompaniju s 18. srpnja ove godine, izvijestili su danas iz koprivničke prehrambene tvrtke iz koje navode da su Pedersen i kompanija sporazumno razišli dvije i pol godine nakon njegova imenovanja.

Pedersen je članom Upave imenovan u veljači 2012. godine, a u Podravki je prvotno bio zadužen za međunarodna tržišta, a nakon toga za program dezinvestiranja.

Nadzorni odbor Podravke i Jorn Pedersen sklopili su sporazum o odlasku Pedersena iz Uprave Podravke, navodi se u priopćenju.

Prenosi se i izjava predsjednika Nadzornog odbora Podravke Dubravka Štimca kako su, nakon izražene želje za radom na određenim razvojnim projektima izvan Podravke, donijeli odluku o sporazumnom prekidu suradnje s Jornom Pedersenom kao članom Uprave Podravke.

Kako se doznaje iz izvora bliskih Upravi, u Podravki se već duže vrijeme najavljivao odlazak Pedersena koji u planu ima pokretanje vlastitog biznisa mimo Podravke.

Radeći duži niz godina na tržištu Hrvatske, razvio sam određene poslovne ideje te smatram da je sada došlo pravo vrijeme da ih i pretvorim u stvarnost, ističe Pedersen i dodaje kako će nastaviti živjeti i raditi u Hrvatskoj.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Jorn Pedersen, podravka