A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kazaliste-111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Predstava za djecu 'Živ živ živ' 15. lipnja u parku prirode Medvednica | Politika+
Kultura

NE PROPUSTITE: Predstava za djecu 'Živ živ živ' 15. lipnja u parku prirode Medvednica

Predstava će se održati u 11 sati, na Rudniku Zrinski, u blizini planinarskog doma Grafičar.

Piše: PolitikaPlus/Hina

U "kazalištu u šumi" u parku prirode Medvednica, u nedjelju, 15. lipnja, održat će se besplatna predstava za djecu "Živ živ živ".

Predstava će se održati u 11 sati, na Rudniku Zrinski, u blizini planinarskog doma Grafičar, priopćila je danas ravnateljica "Parka prirode Medvednica" Snježana Malić-Limari te pozvala djecu na "bajkovito ljeto na Medvednici".

"Živ živ živ" je predstava o hrvatskim ugroženim vrstama, u izvedbi kazališta Tvornica lutaka. Otkačeni i zaljubljeni ris, disk džokej čovječja ribica, gunđalica kornjača čančara, mudar i tužan bjeloglavi sup, tajanstvena sredozemna medvjedica, rock šišmiš – životinje su koje polako nestaju iz našeg susjedstva.

"Možemo li vratiti kazaljke sata? Vjerojatno ne. Ali možemo malo zastati, udahnuti i pogledati oko sebe. Urnebesno zabavan rock-musical osvješćuje male i velike gledatelje", kaže o toj predstavi Malić-Limari.

Predstava "Živ živ živ" traje 40 minuta, a namijenjena je djeci od tri godine i starijoj. Sponzor predstave je Turistička zajednica grada Zagreba.

Nakon predstave svi posjetitelji mogu posjetiti i rudnik Zrinski, a djeca se mogu zabaviti i na kreativnim radionicama o šišmišima. U slučaju kiše predstava se odgađa za 29. lipnja, navodi se u priopćenju.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PARK PRIRODE MEDVEDNICA, PREDSTAVA, Živ živ živ