A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/davor-suker-211.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HNS se odriče zarade od Malija, poziva sponzore da kupe ulaznice za Slavoniju | Politika+
Sport

HUMANITARNA AKCIJA: HNS se odriče zarade od Malija, poziva sponzore da kupe ulaznice za Slavoniju

'Slavonija je puno dala hrvatskom nogometu i nadam se da će naš doprinos pomoći .'

Piše: PolitikaPlus/Hina

Hrvatski nogometni savez će prihode od prodaje ulaznica za prijateljski ogled Hrvatske i Malija, koji se 31. svibnja igra u Osijeku, te za kvalifikacijsku utakmicu mladih reprezentacija Hrvatske i Ukrajine, koja se 28. svibnja igra u Zagrebu, uplatiti za pomoć krajevima pogođenima katastrofalnim poplavama.

Tako će 50 posto prihoda od prodaje ulaznica za utakmicu u Osijeku biti uplaćeno za pomoć najteže pogođenom mjestu, Gunji, dok će drugih 50 posto prihoda biti uplaćeno Hrvatskom Crvenom križu. Prihod od prodaje ulaznica za utakmicu Hrvatska - Ukrajina uplatiti za pomoć nogometnim klubovima iz poplavljenih regija, a posebice NK Jadranu iz Gunje.

"Slavonija je puno dala hrvatskom nogometu i nadam se da će naš doprinos pomoći u naporima da se ponovno izgradi ono što su poplave uništile. Duboko suosjećamo sa svima koji su izgubili domove, izražavamo sućut onima koji su izgubili članove obitelji te pozivamo sve navijače da kupnjom ulaznica sudjeluju s nama u pomoći našim Slavoncima i Slavonkama. Hrvatska reprezentacija je uz vas, kao što ste vi uvijek bili uz nas", poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

HNS je pozvao sve svoje poslovne partnere da, neovisno o svojim ugovorima, ovoga puta kupe ulaznice i tako daju doprinos ovom projektu, a kooperante, dobavljače i izvođače da za navedene utakmice smanje svoje troškove na minimum, odnosno odreknu se svoje zarade, kako bi time sudjelovali u pomoći stradalima.

Uz to HNS će uputiti zamolbu Vladi Republike Hrvatske i Ministarstvu financija da navedene prihode oslobodi plaćanja poreza.

HNS je pozvao i navijače da kupnjom ulaznica za navedene susrete pomognu stradalima u poplavi i objavio da će cijane ulaznice za utakmicu s Malijem biti 30 kuna kao i za utakmicu protiv Ukrajine koja će se igrati stadiona u Kranjčevićevoj.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

davor šuker, poplava, slavonija, hrvatska, mali, hns