4kotača

3. SRPNJA: Top Gear Show Live u Zagrebu, cijene ulaznica od 240 do 950 kuna

Show prepun spektakularnih vratolomija, parade super auta i apsurdno modificiranih automobila.

FOTO: www.topgearlive.com
Piše: PolitikaPlus

Najpoznatiji automobilistički show uživo, nakon petogodišnjeg putovanja po svijetu, temeljen na nagrađivanoj TV seriji Top Gear, dolazi 3. srpnja u zagrebačku Arenu.

Show prepun spektakularnih vratolomija, parade super auta i apsurdno modificiranih automobila u kojem nastupaju legendarni voditelji Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May i misteriozni vozač Stig u Hrvatsku dolaze prvi put.

Top Gear Live nudi spektakularni automobilistički show s nevjerojatnim vratolomijama iI automobilima koji će se zabijati, razbijati i goriti, a sve je začinjeno poznatim britanskim humorom, priopćili su organizatori.

Top Gear Live show, temeljen na popularnoj istoimenoj TV emisiji, koja se prikazuje i u Hrvatskoj, već je osvojio neke od najvećih svjetskih metropola, nastupajući pred rasprodanim arenama na čak četiri kontinenta.

Tri poznata voditelja Top Geara publici će show predstaviti uz nevjerojatno preciznu vožnju, lude vratolomije i efekte pirotehnike.

Do danas, Top Gear show je održan pred više od 1,8 milijuna fanova diljem svijeta. Svake godine potrebno je 135 tegljača, 3 broda, transportni avion, 94 automobila te više od 150 pari guma da bi se show održao.

Ulaznice u prodaju kreću od ponedjeljka, 14. travnja, a cijene se kreću od 240 do 950 kuna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Top Gear Show Live, ZAGREB, AUTO