A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pula-grad-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Joss Stone ponovno nastupa u pulskoj Areni, dan nakon nje Status Quo | Politika+
Kultura

1. KOLOVOZA: Joss Stone ponovno nastupa u pulskoj Areni, dan nakon nje Status Quo

Stone je već nastupala u pulskoj Areni 12. kolovoza 2010. zajedno sa američkom soul legendom Solomonom Burkeom.

Piše: PolitikaPlus

Engleska soul pjevačica Joss Stone drugi put za redom nastupit će u pulskoj Areni 1. kolovoza.

Kao djevojčica od samo 13 gdine, svoj je put prema glazbenoj industriji otvorila pjevajući klasike poput soul legende Arethe Franklin iIi Gladys Knight, s 15 je već potpisala prvi ugovor, a sa 16 je već izdala svoj Soul Sessions album.


The Soul Sessions album je lansiran na glazbene ljestvice diljem svijeta te je ponovo probudio ljubav prema starim, legendarnim pjesmama koje su negdje zaboravljene čučale u osobnim arhivima ploča.

Pjesme poput Super Duper Love stavili su mladu Stone puno ispred njenih godina, a Dirty Man je pokrenuo novi interes u ženske izvođače sa ubojitim vokalnim sposobnostima.

Stone je 2004. izdala drugi album Mind Body & Soul, iste godine nominirana je za četiri Grammya, te osvojila dvije Brit nagrade iste godine.

Na sljedećem albumu je surađivala s Lauryn Hill i Raphael Saadiqom.

Introducing Joss Stone predstavio je neovisan duh te je otkrio da je pjevačica istinski prihvaćena od strane američke publike kada je osvojila 2. mjesto na US ljestvici, što je najviši rang koji je ikada postigla neka britanska umjetnica.

Ima 11 milijuna prodanih albuma, a surađivala je s najvećim glazbenicima poput Jeffa Becka, Nitina Sawhneya, Mavis Staplesa, Yolande Adams i Patty Labelle, Micka Jaggera, Damiana Marleya, A.R. Rahmana i Davea Stewarta.

Do sada je nastupala sa izvođačima poput Jamesa Browna, Gladys Knight, Solomona Burkea, Blondie, Smokeya Robinsona i Melisse Etheridge. Sudjelovala je na albumima Jeff Becka i Ringo Starra, nastupala na Super Bowlu prije utakmice, nastupala na Grammyju, a jedan i osvojila.

Stone je već nastupala u pulskoj Areni 12. kolovoza 2010. zajedno sa američkom soul legendom Solomonom Burkeom.

Dan nakon nastupa mlade glazbene dive u pulskoj Areni nastupit će dugovječni engleski rock band Status Quo čiju glazbu karakterizira njihov prepoznatljiv zvuk boogie rocka.

Prodaja ulaznica za oba spektakla počinje 25. ožujka na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KONCERT, ARENA, ARENA PULA, Joss Stone